Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ved>>> PROBO TITO I NAPRAVIO DRŽAVU, ALI NIJE PRIMJETIO I GUZOLISCE - KOJI SU NAPRAVILI TOLIKE ŽRTVE. žRTVE SU VRLO MALO BILE ZBOG VJERE I NACIJE, ALI NAJVIŠE ZBOG PLJAČKE " SVOJIH I ONIH DRUGIH". TO TRAJE I DAN DANAS!
Kojoviću, tvoja jedina obaveza u životu je da vodaš cuku i ispijaš kahve po čaršiji.
PEĐA, DRŽI SE TI POLITIKE NA LINIJI KOZJA ĆUPRIJA - OTOKA! a NI TU SE NEĆEŠ VIŠE PITATI!
""Umjesto kozmetičkog popravljanja neefikasnog, ekonomski neodrživog, labirintskog, sistema etnokratije novi sistem bi trebao biti na sljedećim postulatima: državna administracija treba, odnosno, mora, reflektovati etničku, spolnu, starosnu i geografsku strukturu stanovništva za koje radi - uključujući i korektivni mehanizam u korist manjina", kazao je Kojović. " Jesam li ja dobro shvatio, on zeli da se radi po kljucu? "Taj i taj " narod vecinski uz par manjina , njima vlast? a aparature i ostalo manjinski?