Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znate šta, Nemoguće je upratti KO tu i KADA OPSTRUIRA rad. Najbolje je da produžite SVI. Slobodni ste. Možete (trebate) IĆI.
Peđ ne pričaj koješta. U stranci si ne jednom upotrebio argument sile. Pa si raspuštao i imenovao opštinske odbore baš silom i na kraju te je napustila i predsjednica Glavnog Odbora. Očisti svoju avliju od sebe samoga! A čujem i još neki hvataju zalet za odlazak. Pusti šuplju!
Ma bravo rekao si sve onako objektivno i bez nekog previse supljiranja da te svi razumiju a ako nekome nije jasno o cemu se radi neka uzme dvocjevku i neka se upuca u nos:-)
Kojoviću crni tiću, goveda za tobom riču... :)
''Ako ni danas ne počnemo rješavati ove probleme, morat ćemo ih rješavati sutra, ali po daleko većoj cijeni, možda čak i po cijeni koju ni jedna politička partija koja je ovisna o učešću u vlasti nije spremna platiti", rekao je Kojović. Znači riječ je SAMO o partijskom interesu. A GRAĐANI?
Bibijanu - Našao si ga. Kakai građani - vlast i hoklice. To!
Kanton je pod opsadom, iznutra. Ko kaže da se istorija ne ponavlja.
vise su mi dosadili ovi iz Nase stranke... pa oni samo govore sta ne valja. Zna narod sta ne valja nama... dajte ljudi ponudite neko rjesenjeeee
Spomerko, kazali bi ti šta da se radi, pa da valja. Problem je što neznalice i ne vide dalje od zaštite pasa. Sa 5000, cifra se popela na 11000. Sada bi ih i oni utamanili. Gdje su im onoliki projekti i sve uz njih. Ali nestaće i oni sa državnog kazana i budžeta.
Ekspertna vlada KS je osudjena na propast. Takve strucnjake su skupili da im finansijska injekcija od 100 miliona ne moze pomoci jer ne zele ili ne znaju da rade u interesu gradjana vec samo za vlastiti interese.
Prihvataš li argument umnožak mase i ubrzanja ?
umnožka* Dajte klixovci napravite opciju ispravke već jednom.
Neovisno o ovome... mislim da ću na idućim izborima glasati za njih (tj koaliciju)
Kojovicu nije ni tvoje, ni maslo tvoje stranke za Ramazana da se razumijemo. A svima je vec odavno jasno da ova Vlada KS ide samo unazad i pravi katafstofalne poteze tipa neracionalnog zaduzivanja i povecanja plata itd...
Samo kuka. Uradi nesto i rijesiti taj problem vise. Opravdaj tu ogromnu platu koju uzimas.
kakva vecina, takva i vlada - KATASTROFA!