Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klempo haj ti u Kino kriterijum pa tamo pametuj LGB populacija je uz tebe
Ma bravo Kojovicu rodi te majka! Svakim danom te sve vise volim samo udri po reformama i insistiraj na suocavanju sa korupcijom pogotovu opcinskom ...imas moj glas do kraja zivota,
Mislila sam na opcinske sudove ,tamo sve zavrsis kovertom eurica a ako fali koji dokument izvuku ga iz osnovnog suda Zepa sa nekim novokomponovanim prijepisom aminovanim iz rs ,isto vazi i za PIO/MIO,maticne urede...more sve kupis cak i tudju imovinu.
Zasto ovaj hajvan ne ošiša ovu grivu ?
Kada bi se neko stvarno bavio problemom korupcije u drzavi a tuzitelji i sudije bili posteni i radili svoj posao pa ste ti Pedja mislis gdje bi se svi ti politicari smjestili.Pa bolan cetiri velika zatvora to nebi mogla primiti.
Ko da je problem nepostojanje institucija za borbu protiv kriminala. Problem je što sve dosadašnje institucije rade pod patronatom SDA i SDPa, a isto će radit i buduće. Jučerašnji zakon o državnim službenicima će omogućit 300 novih stranačkih kadrova unutar Federalne vlade. Samo sebi štimaju i to im je jedini posao. Odlično ga rade, a nama ćunica.
peta kolona
Izbaci to BH iz imena, sramotiš naciju.