Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ekspert do eksperta.
Jadni mi kad ovisimo o ovim ekspertima
E, pa podnesi zahtijev Peđa. Izlobiraj narod da ustane i zatraži e.vladu.. A da bi ovo uradio trebaš imati glasove. Glasova nemaš jer ti stranku vode - frustrirani intelektualci, neuspjeli zaštitati cuka i frustrirane feministkinje. Malo je to glasova!
Eksperti izaberu eksperte na izborima! Svi oni dobro eksperimentisu u svoju i korist podanika!
Ovom mudrom čovjeku se treba zahvaliti na ozbiljnom upozorenju, šta građane čeka, iako ni na ranija upozorenja niko se nije obazirao dok se nisu desila.
SDP, DF, Naša Stranka, SBB itd. su jedno te isto, odnosno plačenici MZ u borbi protiv islamističke SDA. Mada ni sama SDA više nije islamistička jer su instalirali Tihića na mjesto predsjednika.
Agrone, pomiješao si babe i žabe -odnosno poštene i lopove. Nažalost lopova je najviše u SDA,SDP,NS nije ni spobna ni za lopovluke,SBB( samo oni kojima je fahro dozvolio) za DF ćemo sačekati da se pokažu. Ali si mi nešto zaboravio hrvatski blok?
Je3ali majku svoju Zeljković, Zlatar, Lazović, Kozadra, Konaković, Zukić, Čardžić, Radeljaš. Unazadili su nas gore od rata. Vratite nam stari dobri SDP pa da gazimo naprijed.
Bullshit.
Nema više SDP-a, biraj bolju opciju...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kakavi mi, takvi su nam i eksperti.
Iako su javnom obznanom svojeg stava željeli impresionirati građanstvo i pokazati da u vladanju ovim Kantonom postoji puna harmonija, te da ne treba da brinemo hoćemo li ostati „obezglavljeni“ za ovakvu vlast, uspjeli su samo da nametnu nove dileme i nepovjerenje i prema sebi i prema vladajućoj koaliciji u kojoj njihovi karijeristi participiraju
Ekspertna vlada nas ekspertno vodi u propast.....
" Sadašnja vlada, predvođena Strankom demokratske akcije ovaj kanton vodi u ekonomsku propast i moguće je da ćemo prije udariti u dno nego dočekati nove izbore." - nije da je neki mozak, ali Kojović je ovo fino rekao, zapravo iznosi činjenično stanje kojeg smo svi svjesni
Ko o čemu SDA i njihovi sateliti o foteljama... Je li oni shvataju da njihova dužnost nije borba za fotelje i ko će više nakrasti, već za građane, zahvaljući kojima su tu na kraju krajeva.