Sastanak finansijskog sektora
0
Kojom strategijom do stand-by aranžmana?
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha ha ha samo dođite da vidis kako ujo reze, serem ti se po sred drzave ove , donesi bih zastavu pa je okači na desnoj strani ha ha ha
ma šta imam ja pitati svog babu ,pitaj ti BIJELOČARAPANU svog babu ja sam vam i jebavo familiju po srednjoj BOSNI pa ču i vama u kamenjaru ,moli boga da ne poćne jer bilo bi kuku majko, karnu bi moju dobijali teško naoružanje od Hrvatske ,propali bi vi da počne ko žeton.
Ma ja znam da je mnogim Srbima i Hrvatima u Bosni želja da uzmu dijelove BIH i priključe susjednim zemljama, ali žao mi je nema od toga ništa, niko vas ne bio smio uzeti čak i kada bi bilo mogućnosti. Vole i Srbija i Hrvatska više EU nego vas šupci. Ali isto tako nema njima u EU bez BiH pa tako moraće da sačekaju dok mi ne stvorimo uvjete. Opet dođe da BiH odlučuje. Žao mi je vidi se ko je najjači na ovim prostorima
pitaj babe kako je prosao u ratu sa nama a to da hoče početi mi bi voljeli, zasto uvijek kukate da ostane ohr, neka se sloni pa onda da počne ....., a ti tifa za tebe podatak izbaci sa zupaniju i statistički podaci govore da zupanije sa hrv. večinom pune 65 % fed. proračuna a u toj pederaciji vas je 3 puta vise nego nas zato začepi. to ako ovi neplačaju porez je i normalno pa niste ulozili marke u obnovu ovih poduzeća a pa ovdje niko neplača fed tv niti če plačati. fuj kakava ste \"drzava\", gadite se svima pa i samima sebi. pozdrav iz HRVATSKOG MOSTARA I BUDUČE HERCEG BOSANSKE ZUPANIJE U SKLOPU NASE HRVATSKE.
za west mostar ko bi vam onda plačao za nerad,svi ste na buđetu, ima vas 400.000,a nas 1,200.000 hrvatska vas neće,bili bi i gladni i žedni da nije nas muslimana eronet i aluminijum,poznato je uopče ne plačaju nikakve poreze ni na dobit niti šta drugo,blento jedan,raspitaj se malo ko puni buđet
za ove iz nekakvog zapadnog Mostara i ne treba više nego kamen.Pa vi ste otvoreno rušili ovu državu i protiv nje se borili smetljari nacionalistički,šta hočete ,u Hrvatsku pa se tamo njima kurčite a nas ostavite na miru .Zaboravili ste da smo mi BOSANCI ratovali sa dva neprijatelja ,žalosna vam hercegovina ako se opet zakuha ,pa vašeg uha tamo neće ostati.
ovog puta bi trebalo hrvati i srbi da se udruze radi postizanja zajednockog cilja..hrvati da dobiju 3 entitet i da se pripoje hr, RS Srbiji..a ba.lije nek se snalaze sa svojom drzavom kako znaju..mada ne bi nista uradili i da imaju svoju drzavu jer su totalno nesposobni i samo bi kukali i dalje i trazili pomoc od preko..
WEST MOSTAR STA KAZES SAMO ŠEHIDIMA I VASIM INVALIDIMA, KAKO NE MI VAS DERALI I SADA JOS DA VAM PLAČAMO, GDJE SU VAM ZLATNE KASIKE KLOSARI???? POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA.
Ukinuti dodatke za sve osim porodica šehida i invalida. Zašto bi zdrav \"demobilisan borac\" ili \"dobitnik nekog priznanja\" od mene kao poreznog obveznika trebao išta dobijati. Borio si se, hvala...ostao si čitav...zdravo, šta sada hoćeš? Skoro milijarda se godišnje podjeli raznim kategorijama, nije ni čudo što je država puna neradnika.
@ WEST MOSTAR JESI TI LUD,NEMOJ MI BOSNU MOJU KO CE NAM OSTATI U HERCEGOVINI AKO ODEMO SVI U LEPOGLAVU
pozdravi seku od osunecenog iz \'east\' mostara zna ona ko je svaku noc ga prima ispod starog mosta nek povede i mamu ti veceras bas mi se nesto ruzno pr.ci
POČETAK KRAJA........................................................
UKINUTI PEDERACIJU, NAPRAVITI TRI ENTITETA,A ONDA SRPSKA SRBIJI, HERCEG-BOSNA HRVATSKOJ, A ONDA VI OD TUZLE DO KONJICA TRAZITE NOVCE OD MMF-A. JEDINI IZLAZ ZA SVE U OVOJ \"DRZAVI\" POZDRAV IZ HRVATSKOG MOSTARA.
Sve dok Bosna i Hercegovina ima genocidnu tvorevinu nece nikad moc funkcionisat ko jedna normalna drzava.Ovaj pririsak MMF-a pokazuje samo koji se pritisak vrsi nad drzavom Bosnom i Hercegovinom,sve je ovo za RS-ku,a NAGLASIT da je genocidna fasisticka srbija dobila prije par sedmica 4 milijarde dolara pomoic od FMI-ja eto ti kak ponizavaju drzavu Bosnu i Hercegovinu. Sta cekaju politicari koji se bore za prosperitet drzave?Vrijeme je da se energicno probude i daju adekvatne propozicije i odgovore da bi izaasli iz inertnog stava koje godinama samo doprinose unazadanju nase drzave u svakom smislu.Trazite invstitore i trazite pomoc od arapskih banki,sto da ne,mozda ce bit fleksibilniji i generozni,a ne ovak igra se MMF kak im cefne! BOSNA4EVER!
zaposli jos 10 000 policajaca, da poprave promet u kladinicama koje placaju 10% poreza na isplacene dobitke-koji su 1% od njihovog prometa-a na hljeb ,lijekove, hranu za bebe,udzbenike uvedite dodatni porez i ako moze jos neke akcize.od penzionera pravi hranu za kucne ljubimce da seru po parovima,a u istim posadi marihuanu i pusti kriminalce da je prodaju i od tog prometa uzmi josš 10%.to je sve skupa 100% BIH