Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boki, Srbi su stari genocidni narod. Bio ti kulturan ili ne u tebi je ugrađen taj zločinački genetski kod. Navikli ste da se pitate u bivšoj Jugi i da vas se moli. Lažete, kažete da ste vjernici a opsujete po 100 puta Boga na dan. Znam i dan danas je to tako. Napravili ste od jedne nauke, kao što je historija cirkus. Ali šta ćeš otišla vam je srpska krajina, Kosovo, a Inšallah otiće i RS. Kakvi su da su Bošnjaci su predobar narod u odnosu na vas, naš merhamet čuva RS, a kad se jednom sve nakupi i eksplodira otiće vam i to što imate. Mrtav Srbin, dobar Srbin !!!!!!!!!!!!!!
Oho aurora pogađa istina.Ja nigdje nisam pomenuo ničije ime ni naciju.Ako se pronalazite u mojim riječima to je već vaša stvar.Ja sam miran i kulturan ali sve ima svoje granice pa i moje strpljenje.
Bili ti volio , da svi Srb inestanu s lica zemlje?A i Hrvati? Pa da na miru navijate za Tursku i da bude Bosna i Hercegovina samo vasa a da \'\'rahatluku nigdje kraja ne bude, uz merak u veceri rane\'\'? AAA?
Tokom agresije na BiH sistematski je unisteno 600 dzamija i mesdzida. Garant su svim tim objektima bile lose elektro-instalacije!
Hoce ovdje cetnik-srbin-fasista-ubica-genocidas-lopov-nebesko-fanaticki-hinjski-lukavo-terorst i smrdljivi lojavi ubica djece,zena,staraca pisat o cistoci?! Jadnici do juce niste znali ni sta je sapun,gace na guzici,secer i maslo,zejtin i pita,sad sve poturceni i nahranjeni,pa ljigavo i zvaljavim jos spetickoj jami orijentisan,dolazis nam ovdje pisat! Primitivna nacijo ubica nevinih i nenaoruzanih: Sjeme vam se utrlo za sva vremena! Za svaku nevinu dusu koju ste ubili Bosnjaka-Muslimana troje vase sorte fanatika i genocidasa crklo,pa bilo na koji kakav nacin! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa DOMOVINA! BOSNA4EVER!
I receno je da su nadjeni tragovi benzina. Otkud sad prica o elektro-instalacijama, ako imamo benzin, zar ne bi trebalo voditi istragu u pravcu povezivanja tog benzina sa nastalim pozarom??
Pa kako su onda dobili saglasnost i dozvolu od Opstine Gacko ako nisu imali odgovarajucu dokumentaciju? I kakve to sad veze ima?? U krivicnom postupku, a samim tim i istrazi, se ne bavi pitanjima suglasnosti za pojedine radove u ovakvim slucajevima, nego se utvrdjuje je li rijec o krivicnom djelu, tj. da li je ljudska radnja (ili propustanje) uzrokovalo pozar i ko je odgovoran pocinitelj (isto tako je li kriv ili ne). Sve mi vise izgleda da se ide na to da se cijeli incident zataska kako se vlastodrsci u RS-u ne bi prozivali za odgovornost zbog toga sto su najvise doprinijeli eskalaciji napetosti u medjuetnickim odnosima u BiH, pogotovo u RS-u.
Boki , vidi,vidi,od postenog Srbina do lajavog dzukele,skrati jezik. Ti nemas kome o higijeni pisati idiote jebeni, Jos jednom skrati jezik dzukelo lajava
jebo vam i haris i genocid i hodza iz fazlagica kule mater zalupanu!!!! u budzetu federacije 400 maraka, kriza na sve strane, vlada samo sto nije pala!!! kome onda treba zapaljena dzamija u rs-u??? naravno haretu i ekipi da takvi ko vi imate o cemu pricat jebem vas corave.. zar ne vidite da vam je hare veci neprijatelj od dodika. prica lozione, dize dodiku rep a vama maze oci i pljacka sto se moze opljackat... a vi samo jedno te isto.. rs,genocid, genocid, rs i tako u krug....
Krivoslavci u obuci hodaju po Krmecaru i sa tom istom govnanom ogucom hodaju po kuci leze na krevetu i zamjene jastuk na kojima su bile smrdljive noge.Pijni prljavi vlasi uzivaju u svom peksinluku ,Vlaska pijana i smrdljiva krivoslavna nacija koje pijani pop krsti i zaljeva svojom pisakom i smrdljivim tamjanom u Krivoslavnim Konjusnicama leglom poganluka i primitivizma od rodjenja pa do groba kada opijeni Brljom Govnarom pijani pop sahranjuje iste a sa groblja pijane i upisane vlahe nose nazad ili vuku kucama medju kojma se mnogi useru i po blatu valjaju poput svinja i svinjaca . O cistoci vijere mogu svi pricati,Jevreji,Japanci,katolici,protestnti,budisti,hindusi,muslimani ali Krivoslavci su definitivno najprljavija i najpoganija vjera u cijem nacelu stoji sto prljaviji vlah to bolji vlah.
Otkri li se ko je digao u zrak Alijin grob?
a ti boki, napad minobacacima 1999 godine na ova sela, gdje je spaljena dzamija, je li i tu treba izbjeci spekulisanja i indicije, mozda je slucajnost bila. Ili miniranje dzamije u kljucu (juzni dio sela kule) je li i tu bilo slucajnosti, tamo prije pet sest godina? Mozda je samo od sebe eksplodiralo. I je li i ubistvo one zene kada je naisla autom na nagaznu minu u povrtku od kuce takodje slucajnost. Oni je donijeli pa stavili kad su prosli da u povratku odlete u zrak. Usljo smrdljivi idi na rcp-brcko.org i tamo seruckaj i nek ti se izvinjava tamo neko.
Zakonitost objekta? A mater ti Čađo jebem je li zakonito parkirati VBR i isprazniti ga cijelog na dzamiju KOJA JE POSTOJALA NA TOM MJESTU dok vi stojite na odlagaču, zajedno sa novinarima novosadske TV i sve snimate? Je li to zakonito jebo ti sav svijet majku fašističku u usta!
vjerovatno je struja posto je normalno da se u dzamijama nalaze tragovi benzina. djubrad
Ja stvarno nemam pojma kako ste tako ubijeni u pojm tom mrznjom. Ako je neko zapalio tu dzamiju, onda je to NEKO bio, a ne citav narod. Nestavljajte sve u jedan kos, Boki je normalna pitanja postavljap, a vi odgovarate kretenski... Svi ste isti, nezna se ko je gori, pa koje Nacionalknosti bili, samo znate vredjati i gluposti valjazi na svaki clanak i nevezano za njega.