Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma svi su oni isti ba vlašine su to
KURV4
tako je Vesna, do pobjede i novog početka za život a ne smrt
@srb-in Posrbica gori od Srbina je jedino sto mogu rec na ovo tvoje.
Ko koga jaše,- Kurta Murtu ili Murta Kurtu?. Kojih li ofucanih vijesti!. To samo može da se desi u ovoj nakaeradi od NE-države. Jedna vijest, ovako, druga onako, i kakva će biti nova ili sljedeća, nije teško pretpostaviti. Uglavnom, dotična nije priznala genocid, koji i jeste nepobitna činjenica, ali, to je vrlo gorka istina i za nju, i za Dodika pa i mnoge druge. Izgleda, novinarske kuće i lica koja se bave takvim stvarima, nisu se dogovorili, ko će koga više da slaže. Ipak, zadnja je barem u ovom slučaju Dodikova, jer je i on bio priznao da jeste počinjen genocid, ne samo u Srebrenici, već i u mnogim mjestima širom Republike Bosne i Hercegovine i na kraju je sve to porekao, pa evo sada, naređenje je morala ispoštovati i njegova zastupnica-istomišljenica Kočević-ka!.
Убиство 12 345 дјеце Козаре од стране комшија муслимана и хрвата у току Другог св. рата \"није\" геноцид, а убиство војника у току рата, у и око Сребренице је \"геноцид\". Што је превише, превише је, па таман то била и једнократна роба - политика.
Pa naravno da ce Ustavnu Sud Re-publike Bosne i Hercegovine DATi OVAKVU ODLUKU KAD JE PREDSJEDNICA Ustavnog Suda GENOCIDASICA SRPKINJA ! Jos Bosanci NISU SVJESNI ZAMKE I POSLJEDICA OVOJ SKANDALOZNOJ ODLUCI USTAVNOG SUDA RBIH-e o KADASTRU GENOCIDNE TVOREVINE !! Ovo je CISTA PLJACKA TERITORIJE DRZAVE, NJENIH PRIRODNIH RESURSA, INSTITUCIJA I NARAVNO PRISVAJANJE DRZAVE IMOVINE RBIH-e ko i PRIVATNE, sto ce genocidasi srbi sebi prepisati POSLIJE UBI-JANJA I PROTJERIVANJA BOSNJAKA A I HRVATA IZ GENOCIDNE TVOREVINE ! Vidis lagumdzija KOGA SI POSTAVIO NA CELU USTAVNOG SUDA RBIH-e ?! TI ZABI N-OZ U LEDJA DRZAVI I BOSNJACIMA ! SLIJEPCU ! POD HITNO TREBA TUZITI OVU ODLUKU, DRZAVA RBIH-a JE U PITANJU ! PATRIOTI NA VAMA JE ! U S T A J BOSNO I NE DAJ SVOJE !
nista novo od serva, servi bili servi ostali. samo ime govori sve.
drina ne moze biti granica jer sandzak je povijesni i sastavni dio bosanske drzave.
ona postuje sud i sta sud kaze a sud je rekao da je genocid a ona kaze da nije rekla da je genocid... itd....o cemu ova rumunka prica????
hrvati vama falsifikovanu izjavu na htv a vi njima jedinstven mostar
dronfulja smrdska...
PAMTI PA VRATI BOSNJACE ! Sto vise vrijeme prolazi pripremaj konacni cin, sve serve preko Drine i Konstrukcija Bosnjackog zida , Drina ce biti granica !!!
sto se srbi loze na Bosanske portale, sigurno nemate posla po entitetu rs-u pa po cijeli dan visite ovdje. Svratite malo do Dode nek vam da koru hljeba sigurno ste gladni samo necete da priznate
l;judi odlucite se vise jeste li gazije koje su pobijedile cetvrtu svjetsku vojnu silu ili ste ubogi nevini narod muslimanski milet nad kojim je izvrsen genocid ako tako nastavite pocrkacete od shizofrenije
ŠTA NEKOG BOLI Q.R.A.C ŠTA JE NEKA \'VESNA\' IZJAVILA. PRVO NIJE NEKA LIČNOST DA SE SKRENE OVOLIKA PAZNJA, A DRUGO DOLAZI IZ POZNATO LAZOVSKE STRANKE KOJA JE TOTALNO NEMORALNO PREVARANTSKA. I PUSTITE SE ĆORAVA POSLA
Genocid = Srpski proizvod 19 vijeka!!!