Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema para, nema Emira Suljagica. Navijam za vas iz »1. marta« samo sto i vi svakakvog smeca okupljate, to je cudo jedno.
20 najtežih godina, i opet hoćete vlast. Iskreno, sad mi je i svejedno, tamo gdje je Karadzic stao, nastavila je SDA.
Suljagiću idi tuci ženu, prođi se nas stoko retardirana. "ko ne glasa za moju funkciju i fotelju izdajnik je zemlje"
Cuj sacuvajmo od podjela.. Bog vas j.. Zemlja podijeljena na dvi drzave tj entiteta i 10 kantona...
ovaj Suljagic ko kurva, nema gdje nije pokušao biti, a nigdje ništa. kad mu sve propadne uhvati se Srebrenice. dok je bio pomoćnik ministra obrane nikoga od izbjeglica iz Srebrenice nisam vidio oko njega..fuj insan..
Svidja mi se rad ove koalicije, samo da se iz nje ne rodi jos neki Emir Suljagić. Da ovu "slavu" zamjeni ucescem u par stranaka, kandidat za clana predsjednistva i onda neku novu stranku... i naravno tu mu nece biti kraj
Kako imate obraza jos uvijek svoje kampanje temeljiti na patnji ovog naroda. Izlazili smo na izbore, birani ste i sta ste uradili???? Mrsh stoko
bravo
ne dajte političarima ni marke.