Polomljene lipe, klupe, ploče
0
Ko uništava Aleju ambasadora?
Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam sarajlija i ja kažem da ovakve stvari rade baš sarajlije, i to baš balavurdija koja ne zna šta bi od sebe. Fuj! Nema nama napredka.
Postavlja se pitanje, kakva je to lipa od 120 KM? Da li biste Vi platili za mladicu lipe 120 KM ili dali za pločicu sa natpisom 500 KM? Ocigleno neko krade drzavu i to masno. A stetu su napravilii pijani balavci, ko drugi
Ovo su carsijaneri oni polupali i porazbijali,koji treba da udu u zatvoru vec odavno,radi raznih stvari..Od drumskog razbojnistva,kradja,provala,bodenja nozem pucanjava.
po takvim a i sličnim dogadjajima (npr utakmice) se vidi kakvo je društvo jedne države ili grada. Ovako nešto, po mome mišljenju mogu samo da urade neke neizgradjene ličnosti koje u životu ništa nisu uspjeli pa eto onda na ovakav način se svete za svoje neuspjehe i pokušaju privuči pažnju na sebe. Jednostavno žalosno, bjedno i ništa više.
Barselona - Real Madrid (UŽIVO) www.goo.gl/lA64X
@DobarTI Ne izmisljaj majke ti, nijedne igle u zivotu nisam vidio na Darivi. Gore na Bijeloj tabiji ih ima... Nisam nikad vidio nijednog ozbiljnog narkomana na Darivi takodje koji se tu nesto roka... Bude nekad neke djece sto puse travu i to je to. Tako da nemojte te suplje propagande, to setaliste zjapi prazno godinama, tek u sred ljeta pred kraj dana bude nesto vise ljudi. Nas mozda ima 100 koji dolazimo svaki dan i to u razlitim terminima a od tog je 90 penzionera...
narkomanska posla! gore igala k\'o u prici...ko zna sta su oni mislili da vide umesto drveta i klupe...zmaja i samuraja!
Drotovi spavaju po pekarama, a vlast uživa u blagodetima koje su sami sebi dali. Smanjite malo primanja pa zaposlite čuvare jer ima 500000 ljudi bez posla. Drva treba saditi a prvo posao.Vama se iste greške ponavljaju a narod plača.
ne gotivim ni ja vandalizam.. ali raji smetaju ploce sa imenima kojekakvih guzonja,oni dodju zasade lipu,uslikaju se i vrate skupocijenim autom toploj vili u kojoj je pun frizider!...dajte nam ba poslove manite se lipa i ploca ! !
Ovo je uradio ovaj ko im prodaje lipu za 120KM. Klupa je samo zamazivanje ociju a ne vidim nigdje da je snimljena slomljena ploca niti sam ikad vidio da je neka slomljena a tamo sam svaki dan. Nikakvi pijani balavci, ovo je cisto takticko-ekonomski potez.
Seljaci imaju toliko drveca da im bas to nije interesantno nego to rade ovi sto nemaju cest susret sa tom vrstom lipe testiraju jesul dovoljno snazni da slome bespomocno drvo koriste alkohol i nemaju namjeru pit caj od lipe Pasa sjedi pod drvetom a nezna staje hlad toje to nije nazebo IQ ....0.00000000000000000000000000000000000000000
Ha ha \"KO IH RUSI\" Rusi ih onaj ko ih i sadi. Tako se pravi biznis. Posaljes dva -tri balavca da razvale. Onda ti drzava plati da to popravis zaradis cifru, malo odmoris i \"Jovo na novo\"
halo momcino - Aleja u Sarajevu, ne ona u Dubai-u :)
cestitke...dok god budu sadili ova kjafirska drveca tako i treba da bude...ajd sad realno...je li ljepše vidjet palmu ili lipu...
Srbadija sa pala ...
Meni je aleja bas pred nosom i zaista volim tu prosetati, pobjeci od buke grada. Tuzna je slika vidjeti polomljeno drvece i slupane klupe. Takodjer mi se zna desiti, da u sred bijela dana hodaju likovi sumnjivog ponasanja, tako da nije za preporuciti da sam setas alejom. Volila bi da se jednom pohvata ta rulja, stoka, neotesana balavurdija i da im neko dobro kozu zguli, pa da im vise nikad za vijeka ne bi na um palo da zgaze travcicu a ne da u vandalizmu traze zadovoljstvo. Fuj! Kakav je to kucni odgoj!
ZNA SE KO SE KRECE U TOM KRAJU POGOTOVO NOCU. A CIJENE SU UBI BOZE KAO I UDRUZENJE KOJE SE BRINE O ALEJI I KOJI JE KRETEN DAO TOM UDURZENJU DA SE BRINE O ALEJI