Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdzija izjavi da je centralizacija nerealna. Ovo tapsanje mi je vise licilo na \"dobar je mali, slusa\", a Lagumdzija opet po starom cile Mile!
Ha, ha, ha... dovoljno je pogledati kako je koji obucen. Zabole Dodika za Lagumdziju, on njega otaljiga onako, usput
Jel išo reketaš Damir na pregovore, ima u Laktašima finih sportskih terena za tenis.
ko je gledao novu tv shvatice da je dodik prevarant i jedna obicna se.ljacina i da sa njim graditi dogovor bilo koje vrste i jacati BiH,je utopija jer je to prononsirani fa.sista,e moj zlatko ispade ti naivan i jos dobi po ledjima,slatka je fotelja je.bi.ga.
Zakasnio si. Eno Dodik danas na Novoj TV govori o trecem entitetu :)
Zamrzila sam SDP nakon izbora. Glsala sam za SDP i osjecam se prevarenom. Nisam ni sanjala da bi Zlatko i Zeljko isli u pregovore sa Dodikom, Tihicem, Covicem. Ovo je uzas. Tesko razocarenje. Nemam rijeci. U ovoj Bosni nema niko normalan i posten. Zasto varaju birace, zasto radije ne idu u opoziciju, ko ih tjera da sklapaju saveze sa lopovima i nacionalistima? Uzas!
A da vi možda promijenite naziv portala, recimo bilo bi realnije da se zovete WWW.SPD-X.COM! Stvarno ste prvaci, nema šta!
A da vi možda promijenite naziv portala, recimo bilo bi realnije da se zovete WWW.SPD-X.COM! Stvarno ste prvaci, nema šta!
Zapamtite sta vam kazem - BiH ce uci u EU a predsjednik predsjednistva kada se to desi bit ce dodik - zlatko ce to sredit....lol
Koje licemjerstvo, neka nam dobili smo vlast kakvu i zaslužujemo. Jadna nam socijaldemokratija s ovim licemjerima i njihovim poslušnicima
Lagumdžija je ovim potezom zavrsio politicku karijeru ... To ce stvarno biti jedna prinicpijelna koalicija kako je lagumdžija najavljivao ... Pred izbore dodik je bio seljak budala mafijas a sad je odjednom postao nezaobilazni politicki faktor ... Bas me interesuja kako ce sedeset minuta ovo prokomentarisati ...
J.ebi ti to,sastavi Laktašenko Zlaju lijepo po leđima,odjeknu prostorija :-)) Neka dogovora,neka pregovora,ništa loše.
Ovakvi ljigavi tekstovi se strucno nazivaju \"damage control\" ali ih obicno rade stranacki potparoli a ne \"nezavisni\" mediji.Ocigledno je potrebno zamijeniti teze pa SDP-ovu programsku kapitulaciju pred Milokradom prodati, jelte, kao nekakav uspjeh i pobjedu. Ali slabo i kilavo brate. Eto ti nasih stranackih medija koji kusaju ono sto su jucer pokenjali...vjerovatno mozemo ocekivati da za nasu \"gradjansku opciju\" Milokrad opet postane, u najgorem slucaju lukavi politiko koji je nacionalista samo radi izbora al je inace dobar i posten u dusi, a u najboljem veliki reformista, vizionar i Srpska socijal-demokratska nada. Meni SDP nikada nece biti jasan, zasto svaki put kada dodju na vlast, odluce pljunuti vlastitoj izbornoj bazi u lice i time vrate sebe u opoziciju?
Ziveo Skutoristan! Zivela vecna ljubav izmedju gospodina predsednika Milorada Dodika i Dragana Covica.
Laktaski fasista, negator Genocida, zastitnik ratnih zlocinaca, vodja organizovane kriminalne skupine i satorsi pjevac izda svog potrcka, poslusnog mostarskog Jugoslovenceta. Pod bremenom kriminala koji je pocinio, izdace tako vascijelo srpstvo.
Io sono Zlatko ditatore... Zlatko je covjek koji je unistio SDP realno... Bogic Bogicevic je nesto preko cega mu nikad necu preci...
Kako ce nas Dodik lijepo zg***ti posredstvom ove ublehaske sline.