Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod ste zavadili a vi uzivajte, pametno !
@MusstafaGaragic Amerikanci, političari im rekli da mrze prvog komšiju i oni šta će morali :))
koalicija lopova za lopovluke služi a ne za narod, državu i pravdu. Samo pljačkaju i to najjadjije ljude. Bakire Bakire gdje će ti duša?
zavadjaju narod a oni poslije partijaju zajedno.Samo mi nisu jasni ovi svakodnevni klix nacionalisti.Mogu i razumit one starije generacije,lako njima manipulisat al djecurliju od 20-30 god. nadojenu srbstvom,hratstvom i bosnjanstvom ne mogu nikad.
Sjede pod sljivom,piju rakiju i hebu ovu drzavu kako im nista ne da.Pa ne da nikom od nas nazalost al nisu krivi za to komsije srbi,hrv,bosnj, nebitno.Mrzim nacionaliste
U kriminalu su ssveznici a za narod smrt - SDA SNSD SDP DF i naravno HDZ i ostali škutori.
Mora da se temelji cetnickog projekta snazno uzdrmani kada se otvaraju karte i javno se podrzava svoje vlastiti cedo.
j.bo lud zbunjenog sta je ovo...
Uhvate divljaci Bosanca u džungli i ubace ga u kazan da ga skuhaju. Pitaju ga ima li posljednju želju. - Nemam ja nikakvih želja, samo me nešto zanima. - Šta? - Imate li vi SDP i SDA ovdje? - Nemamo! - Imate li HDZ? - Nemamo! - Imate li SNSD i SDS? - Nemamo! - Imate li Radom za boljitak, HSP, SBIH, PDP, SBB? - Nemamo! - Pa od čega ste podivljali, mamu vam vašu???
Nit izbori za svakoga nit su izabrani gori od birača.
Mene samo čudi da postoje još ljudi koji vjeruju da su ovi političari ikad išta uradili za narod. Osim naravno svoje porodice i dupelizaca
Naši političari su ko žohari : neuništivi I spremni ako treba promijeniti koaliciju(ovaj slučaj ),promijeniti stranku,(stotine primjera),osnovati novu stranku (SBIH ,A SDA, SBB,DF)promijeniti kanton (Esed Radeljaš ) ili nacionalnu pripadnost (2 zastupnika BOSS izjasnili se da su Srbi)...na sve su spremni za fotelju. Nula principi, Nula integritet, Nula odgovornost prema narodu koji ih je izabrao
A ja sam mislioJo da je Želja K. Ćovjek od principa. :D
Slađa je vlast od principa...
Zar se iko nada da ce se privatna stranka Fahrudina Radoncica razlikovati od najobicnije interesne skupine ? SDA je zajedno u pet deka sa njima. Ustvari SDA je i povukla ovo sve jer vodaju za sobom SBB kao kera na udici.
Ah kad se samo sjetim... https://www.youtube.com/watch?v=l1jX6EeMfTE
Evo Ivan Pernar sve lijepo objasnio našim zatucanim glupanima, kakvu maglu oni dišu. Ivane svaka čast! https://youtu.be/OltbViCHc7s
Sve je moguce kada su oni i njihove zadnjice i fotelje u pitanju.Sirotinjo otvorite oci.
Komsic opet pjan. Pobrko ko su stranke ljevice. Cestitam ti ZELJKO na takvom ujedinjavanju ljevice. Sram te bilo lazove jedan. Priznaj ko ti u stvari vodi stranku.
sve su to plaćenićka govna koja je ovde neko postavio da unište i rasele ovu zemlju
Vlast je svakom draga!!!