Komentari (349)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekao je Muhammed s.a.w.s. : pred kraj vremena pojavit ce se MLADI i GLUPI momci, pozivat ce se na govor najboljeg covjeka poslanika a.s., a nece biti na njegovom putu, pozivat ce na islam, a njihov iman nece prelaziti njihova pleca, izlazit ce iz vjere kao sto strijela izljece iz luka. To su današnje haridžije isilovci. Citava islamska ULEMA se SLOZILA JEDNOGLASNO da je ISIL HARIDŽIJSKI POKRET. Nisu to oni sto imaju brade i prodaju voce i povrce kod nas, to su sekte koje se odvajaju od svega.
Vidimo da se ISILU vecinom prikljucuju DJECA koja su u islamu pola godine i tek se skinuli sa CALL OF DUTY igrica, pa su zeljni nekakvog ratovanja i DZIHADA, a ne znaju ni definiciju DZIHADA. Kako ce znati kada u ISILU NEMA NITI JEDNOG UCENJAKA PRIZNATOG U SVIJETU! Ko ih uci, ko im FETVE daje? Daleko su oni od ISLAMA, a njihove najvece zrtve upravo jesu MUSLIMANI. Imaju sva svojstva haridzija i za njih je Muhamed s.a.w.s. rekao da su najgori od svih bica.
Zato da se ne bi svaki brat sa bradom osudjivao iz neznanja, prihvatite se SERIJATSKOG ZNANJA I PRAVILA, KUR'ANA, HADISA, STAVOVA HANEFIJSKOG MEZHEBA o onome gdje vam se pitanja javljaju, tek tada cete shvatiti ko je na pravom putu, sta je ISIL, ko su haridzije, te da VEHABIJE NE POSTOJE. ISIL je mix agenata, placenika i mladih glupih ljudi koji nemaju osnovna znanja, pa ih se kontrolise vadjenjem fetvi iz KONTEKSTA.
PRIKAŽI ODGOVORE (43)
Zivot ide dalje. Muamer Zukorlic ce da gostuje na televizijiama kao neka sandzacka starleta, a mutavi mladici koji su prosli njegovu obuku nastavice da putuju u Siriju. Njima je zivot dosadio u 28 godini zivota pa ce ostarjeli muftija morati da se zrtvuje i sesti put i ozeni neku mladu, finu hanumicu. Kad nece ovi mladi ima ko hoce :-)
Narod sanja da ode u Svedsku,a on sanja da ode u Siriju ,,,,,??????????? Koji PAPAK
Nije on papak...on je MAXIMUS ahahahahahah
bože dragi vidi nakaze! i šta se švedska dopusti da im pređe granicu!!
Interesantno kako četalji jedva čekaju da se negdje bošnji pojavi u negativnom kontekstu pa da počnu paljbu. ZABORAVILI IZGLEDA GENOCID.
pa pustite čovjeka u ISIS nek pogine kad je kreten zašto spriječavati
e moj mirsade, budalo jedna.takve sanse si imao u svedskoj, ti mladost u zatvoru i po siriji provodio.vidi se u pogledu da nisi citav. btw, ta zalizana kosa i rajf su jos 96te isfurali
Ne radi se tu samo o Mirsadu vec je prosto zapanjujuca cinjenica silno povezivanje bosanskih mulimana izbjeglih na Zapad sa islamistickim retardima koji su takodje izbjegli iz njihovih islamistickih vukojebina. Koja je to samo bolest!! Odes iz Bosne u Svedski (ili USA i sl.) i onda umjesto da se druzis sa domacim svijetom, ti se latis trazenja bolesnih islamista. A ako negdje ima barem 5 muslimana iz Bosne, tu se ekspresno stvori kakav parazit u obliku hodze (iz silnih medresa po Bosni) koji im
se sveze za vrat i trazi od njih osnivanje nekakvog dzemata, pravljkenje dzamije.... .i naravno finu platu i donacije za sebe. Priglupi svijet to uglavnom prihvata i onda krece islamisticko ispiranje mozga! I onda im ne valjaju Svedjani, a valjaju islamisticki idioti pobjegli iz islamistickog svijeta. UZAS!!
Šteta je što nije malo stariji mogao je šehidit još 95-e i sad mirovat u potočarima ....
Da je bi jos malo stariji, mogao se nanosati srbosjeka, jedne od najkorisnijih naprava koje su se ikada pojavile na ovim prostorima. Steta sto ta naprava nije bolje i ucinkovitije iskoristena. Tako ne bismo imali mnogih problema nakon 1945. pa sve do danas. Moramo se vratiti srbosjeku.
@Gospod ja stvarno mislio da si ti kolega -- normalan! kad vidi, arapska droga još radi... ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zasto me ne cudi da je Sandzaklija? ne znam sto ga ne pustise, imali bi jedan problema manje.
Sreo bataljon Hrvata Muju u Mostaru i pitaju ga: - "Znaš li ti tko smo mi?". A Mujo im odgovara: - "Ako Bog da insallah skrivena kamera".
Zar nemamo pravo slobodnoga izbora?
Sta radi mladi Svedjanin iz sandzaka u slobodno vrijeme-raznosi se po bejha i siriji..
Treba ga kutarisat, okacit mu pojas, kljuc od katanca bacit u septicku iz koje je izasao, tempirati 20kg eksploziva, i poslat ga na nakvu livadu da sehidi, a onda osmijeh slikat i objavit na fejsbuku, kao dokaz da ga je docekalo 80 djevica u hladu pod palmama...tako to oni rade...pljuc
sad će ga se Svedska odreći, a i Srbija jer se tamo rodio pa ćete ga nama ovdje dovest jel ? koji˛će nam k , bacite ga u more , ko mu j mater
Ne kuzim sto rade drzave,kakvi zatvori,kakva pustanja,kakvi psiholozi..Pa ovog lika i mnoge kao sto je on ne treba uhicivati vec im treba kresnuti metak u celo i gotovo da se ustedi na hrani,vodi struji jer ako mislite da bi ovaj go**** vas i vase familije postedio,vjerujte ne bi!
zanimljivo da svi ovi koji nesto pokusavaju dodzu iz vana u bosnu i ovdje bi da prave belaj..kako to da je uopste imao slobodu kretanja odlaska u siriju pa vracanja u svedsku pa opet krenuo u siriju.zapad igra igru zestoku dok se ovi mogu setati normalno plus u engleskoj mogu javno napadati ljude koji idu u dzamiju da nisu dobri muslimani.zapad je kurva kao i klikser
ko ce nego sandzaklijeeee usraneee