Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narod zna A-SDA!!!
Ovaj Asim Sarajlic je obicni kriminalac protiv kojeg se vodio krivicni postupak ..... njega ni Neretva oprati nemoze jer je od konobara dogurao do nacelnika radeci najteze kriminalne radnje i tako skupljajuci pare za sebe i SDA stranku ....... Ko god dodje u najkorumpiraniju opstinu u BiH ( Vogoscu ) za glavu ce se uhvatiti kada vidi sta je Asim sa svojim ahbabima tamo radio ......
Kako ih nije stid i njih i njihove stranke. Izabrali smo ih kao nacelnike i oni nakon dvije godine se kandidiraju, dakle bezveze smo ih birali prije 2 godine (tada su nam uzeli pare iz budzeta), sad ce prijevremeni izbori i opet ce nam uzeti pare za izbor, pa ce opet za dvije godine izbori i opet nam uzimaju pare. Nek ih je STID, i nek im je na CAST, da tri puta u 6 godina biramo nacelnike. Onima koji su vec na nekoj duznosti treba zabraniti ponovno kandidiranje dok im ne istekne mandat. Dobro zapamtite njihova imena, to su imena ljudi koji nam bespotrebnpo uzimaju pare i prave nas budalama. To su: Asim Sarajlić (Općina Vogošća), Hamdija Lipovača (Općina Bihać), Osman Suljagić (Općina Srebrenik), Amir Zahirović (Opština Odžak/Vukosavlje), Goran Mitrović (Opština Orašje/Donji Žabar) i Mirko Kojić (Opština Srbac).