Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi turio Keljimendija čovek skoro izašao iz zatvora čist ko suza.
A ima i potrebno iskustvo u borbi sa kriminalcima.
spider ili kao Blaž Kraljević jer isti zlikovci ubiše i Blaža kao i Leotara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
grohotom se smijem, dobjies posao na osnovu nacionalnosti. O Alija, pocivas li mirno sto prepisa gradjansku drzavu nacionalistima. Nikad nacionalisticka nije bila dok je ti ozakonio svojim potpisom i bez referenduma gradjana. Svi gradjani koji su te izglasali za predsjednika svih gradjana proklinju te sad. Svi poginuli za RBIH proklinju te. I sina ti.
Korman za direktora.
Kako samo probleme i fitnu prave umjesto da idu u Minhen na bauštelu za šta su i sudbinski i genetski predodređeni.
Pa sto se onda ne obustavi ovaj izbor!!! Zasto se ne saceka bar do poslije izbora u oktobru?? Zasto sad dodatno jos generirati nerjesavane i nagomilane probleme koji se mogu jos uvecati ovim izborima Korman/Hoffman, kako se vidi iz clanka. Ima li iko pametan i normalan da to sprijeci. !! Pa nemojmo sad dodatno otezavati a onda u jos gorim problemima.. kakva je ovo drzava, vise... kad ce doc bolje vrijeme ako se ovako radi.. a narod se nista ne pita...
Sta radi OHR.....zasto nisu predvidjene zakonske mjere u slucaju tom i tom......
Za razliku od tebe bio sam na Vozući kada je došao lično Rahmetli Alija Izetbegović. Nek je na sramotu zbog onih šehida koji padoše na Vozući. Da si bio na Papratnjaku, Podsjelovu, Bradinju, nikad ne bi tako pisao. Jedina stranka koja je bila uz borce je bila SDA. A vi trabunjajte šta god hoćete.
Bio je i moj otac na istoj toj Vozućoj pa je umro ko zadnji pas čekajući da mu ta SDA da komad hljeba da nahrani djecu jer nije mogao ići zaraditi. I što je najgore moj otac nije jedini. Tako da ti fino kažem pišam i tebe i SDA
U pravu si uvijek je peganima kroz istoriju bilo dovoljno da poglavar dodje prelomi koju i da napumpa needucirane glave. Vjerovatno su ti bradonje sa Vozuce (znas na koga mislim) pamet okrenule. Sehadet ratnicima sto padose za BiH a zbog tvoje SDA se vjerovatno prevrcu u mezaru kad vide za kog su i za sta su zivot dali. Edukuj se SDA ratnice.
Cirkus ko i sve ostalo.
Ko laže narod i ne izbacujete novosti za koronu? Znam ja 3 osobe koje su pozitivne u ovih 5 dana, plus raja šta priča i prenose šta im neko kaže. Ne priča se sigurno jer im je dosadno nego jer su u pravu. Čuvajte se narode
Sakibe nabij opet brnjicu kroz grad i ne seri...
Gdje ste bili 1992 vi koji ovdje pljujete po SDA. Da je tada nije bilo, pola vas ne bi danas pisalo po forumu. Sram vas bilo. Bolje učite historiju nego što pametujete.
Ja sam bio u rovu drug moj....i ne gotovim SDA....OD STUPA,IGMANA,TREBEVICA,KRAJINE,MOSTARA....JEL TI DOSTA.???...EVO I ŽUČ GRATIS OD MENE ZA TEBE... MOLIM BOGA DA SDA POTONE!!!
Cuj ovog SDA patriote. Blago tebi ako je tebe SDA odbranila. Moj grad je odbranila PLBiH. Selim Beslagic (SDP) i ne velim da je SDP sad dobar A svu kredit dajem SDA za potpisivanje dejtonskog sporazuma i time omogucila svim tvorevinama da nastave egzistirati. Svaki istorijski rat koji nije zavrsen kapitulacijom jedne od strana je samo prolongiranje i nastavak problema. Edukuj se SDA ratnice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stavite Dodika. Ionako ste državu napravili tako da svakog dana se može raspasti.
pojedini su npr SDA, koju pojedini vaši novinari uporno promovirate.
Treba legitimnog pronaći za ministra.