Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki chetalj i mrzitelj svega sto ima veze s drzavom BiH. FUJ
protivBulevara jest prelijepa i vjecna dok beiden ne dodoje na vlast pa vas genocidase i uzp nestavi tamo gdje vam je i mjesto.smece jedno.
Stavili ga na 17. mjesto.Moj Veseline, bolje da si ostao u Srpskoj Demokratskoj Partiji-SDP-u.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Majstore ti si zalutali klnjiževnik i voditelj , lati se motorke i pokaži gdje si najjači
moli se pošteni nalaznik gatalovog vrata, da bude ljubazan i da gatalu vrati vrat jer se veselinu ne veseli cijelom pozamašnom figurom okretati umjesto da samo okrene glavu na vratu. nezgodacija je to, vrat je potreban svakom insanu, pa i gatalu, a i bit će ljepši! skoro ko brus li - bruce lee.
LIJEP JE PRIJESTOLNI HRVATSKI GRAD MOSTAR. ISTINA, MALO GA NARUŽUJE ONAJ ODVRATNI TURSKI MOST I ONO GROBLJE OD TITA BANDITA. SVE ĆEMO TO POTARACATI I NAPRAVITI EUROPSKE SIMBOLE KRŠĆANSKOG GRADA HRVATA. AMEN.
Da niste fulili sliku, ja vidim bajkera.😂
je li mu i srbin bruce lee na listi?
Eto i onaj za koga sam mislio da će kao pisac i neko ko bas i ne gotivi politiku, ostati svoj prnuo u šišu. Veseline i ti di samo jedan lažnjak u nizu. Ha''e zdra'o.
pakas ....kratko i jasno
GLUP SI COVJECE!!!!! ZAOSTAO I NACIONALISTIČKI NASTROJEN!!! DIVLJI ČOVJEK!!!! PEĆINA BRALEEE!!!
Dovoljno je bilo pogledati njegovu emisiju sa Mirom Alečković i Putinovom slikom na stolu da čovjek shvati o kakvom se tu mentalnom sklopu radi...a o uvodnoj špici u emisiji, onom kovanju željeza i seljačkoj melodiji i tekstu, da ne govorim. Četnicka seljačka sirovina !
Veselin Gatalo stara cetnicina! Bosnjaci su svojom inicijativom dozvolili i radili na tome da se srbi vrate u Mostar, a oni to vracaju tako sto saradjuju sa Dodikom i Covicem.
Veliki klošar koji po Mostaru hoda manji od makova zrna. Čim dođe u Nevesinje glumi Srbina i priča neke budalaštine .. Najbolje mu ga je šuknuo Pervan za NATO udare ... https://youtu.be/i_Z5natNNYY
E ovo je tek konj 😂😂😂 Kad se sjetim kako ga je izjahao Zeljko Pervan u toj emisiji da mi ga je bilo zao. Obrisao zadnjicu sa njim 😂😂😂😂
Ovaj je bio "alijevac", sad je "dodikovac"! Sta je sljedeće? "vučićevac"..., "putinovac"...
@gooUser1598876403 lik i delo Šešelja ima svoj epilog a on je opštepoznato sljedeći: tamo gdje je šešelj srbe branio tu srba više nema!!!
Veselin osvješteni predstavnik naroda. Bože kakvi li su ovi onesvješteni?
govnar