Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOKLE LI, KAKO LI ? RECESIJA UVELIKO< AONI SE BAVE KLUPAMA KOJE CE, SVAKAKO DIVLJACI RAZVALITI !
Ideja afirmativna, ali uz svaku klupu bi trebalo estetski uklopiti i policajca ako uzmemo u obzir ko je uvečer na Vilsonovom. Neka i policajci budu u odmorama \"kroz vijekove\"
jos da nema onih flasa ispod stola...bilo lijepo
Ideja je izvrsna, samo da huligani ne unise sve to. neznam za ove sto se bune toliko i pljuju po svemu, svako ima razlicit ukus, to je normalno, ali brate mili nekad predji samo preko toga nemoj odmah raspaliti iz svih kanonada. Pozdrav za SA svidja mi se vasa ideja.
P.S. i smijesni ste pisu sami sebi da je ideja super... pogledaj vremensku razliku u dobrim komentarima... minuta- dvije hahah jaoo boze drzave... dobro rece onaj kakva drzava takav narod tj \"umjetnici\"
hahhaha ovo moze proci u visokom na onom vasaru.... odvratno je nemam rijeci... zgrozen sam, prvo fontana pa sad ovo... ovaj grad propada sa ovako finim umjetnicima... ideja je fantasticno retardirana!
odvratno je.... fujjj, ljudi danas bas nemaju pojma o skladnosti... nadam se da ce propasti ova ideja!
podrzavam tvoj prijedlog da se klupe okrenu rijeci, ovako okrenute samo okupljaju malase da komentarisu setace...
hahaha..koja ideja ionako nam grad liči na vašar al ajmo to još više istaknuti ideja nije loša ono po periodima kako su rekli, ali stavljati svugdje druge glupe je i preskupo i glupo izgleda, pogotovo ove gore na slici ne daj bože da se ono ostvari :s
ideja je fantasticna, zaista, samo pitanje je koliko ce to dugo opstati :/
Ako mi jedna od studentica popusi na klupi dobice pare
djabe ima ga kad ce to razvalit
Strasno ljepo samo radi narkomana treba napravit zeljezne sarajevo je preljep grad tako mu ova ideja i odgovara
kakva drzava, takve i ideje u njoj
BRAVO sandra, dida, kula, jadrane, muki, fikrete. baš ste COOL, i ja se nadam da će lopov BESIM MEHMEDIĆ podržati još jedno rasipanje novca iz budžeta. također se nadam da ćete drugi put malo manje biti ofirni, a ne stavljati lažne e-mailove na isti kalup i ne koristiti \"BRAVO\", \"BRAVISSIMO\" i sl. u svakom komentaru, budite malo maštovitiji, kad se već preko tuđih leđa bavite umjetnošću. podržavam vas i ja, ako ćete i vi meni malo ga pridržat