Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se stvari prolongiraju a njima pausali u dzep!
Ma tipično za hdz, palamudimo samo da bi izbjegli rad! Jel dosta više gojenja guzica, hajmo malo radit za sta ste plaćeni! Nema hljeba-kruha bez motike!
Pa trebaju svi da budu za, i napokon da rade svoj posao !
Sve u svemu, nama političarima je idealno. Ostali građani neka se uzdrže od gluposti. Nastavljamo gdje smo stali... Buduli građani pokazali i mimimum želje za nekim aktivizmom, mi se nećemo ni sastajati dok to ne prestane. Eto pa sad vi vidite dokle ćete. Uskoro kreću i godišnj, tako da možete sjediti ispred Parlamenta 24/7
... ili sacekivati parlamentarce ispred njihovih kuca, domova, vikendica, kafica gdje kafenishu, restorana gdje izlaze, gdje idu u kupovinu... ne smije im se dati da u miru i rahatluku uzimaju ogromna primanja a sve na racun i na grbaci nas jadnika koji jedva krpimo s prvoga do prvoga u mjesecu. Treba ih fatati za uši gdje god da se nalaze
To bi dalo rezultate sigurno. Da se ljudi skupe pred kućama i stanovima ovih lopova na vlasti, i tako da drže režim. Pa čak i da budu disciplinovani i mirni, to bi na duže staze dalo rezultat. Vjerujem da bi policija tad "radila svoj posao" i pravila ljudima velike probleme. Mada globalno, problem je konstrukciji državnog aparata.