Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispusit cemo ga lagano.al h.e.b.a.t ce vas entitetsko glasanje.al bas! lagano iz opozicije;) p.s Vrsim certifikaciju Hrvata 200 KM po osobi
Nisu im mogli nista ni ranije sto bi sada mogli. Koga ce ustavni sud RS-a poslusati Bosnjake ili onoga sto im je pribavio radna mjesta. OHR ce kritikovati vldu RS-a i na tome ce i ostati. Vec sam gledao ovaj film.
Oni ne odlucuju nista..Oni mogu u RS-u samo da se poklope usima.. Sve odlucuje Don Milo (Dodik, da ga ne bi ko pomijesao sa crnogorskim Don Milom), a oni samo mogu da klepe usima, podudlaju ga Don Milu za sitnu lovu, i recimo da bojkotuju odluku, sto nista ne znaci...
Gdjeste sada Hej Jarani,Globalna je dosla kriza sbi kukaju da nemaju pare, -Da otvorimo Goli Otok na njemu bi odmarali ovi nasi Foteljasi, Dole nasi foteljasi vi ste pravi Mafijasi!
Vlada RS u tehničkom mandatu??? Hahahahahahahahaha... Nadajte se.
Pusacina. Sa nama ste nasli da se igrate. Guzenjeeeee.