Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da je ipak zadnjih 20-tak godina ključni u uništenju ove napaćene zemlje...
srpski terorista gavrilo princip je najveci i najzloglasniji terorista od nastanka covjecanstva, poslije njegovog teroristickog napada i ubijanje trudne zene, izgubljeni su milioni nevinih zivota, ali srpskim teroristima i agresorima ni to nije bilo dovoljno pa su 40-tih ponovo poceli sa klanjem i ubijanjem a isto tako i 90-tih, sve dok se ta gamad ne obrazuje i necivilizuje na Balkanu ce biti krvoprolica, jer srpski teroristi ne znaju nista drugo osim ubijanja.
Ugledni ljudi, akademici i ljudi od nauke, smatraju da Princip heroj, patriota, borac za slobodu, dok zatucana i neobrazovana masa, ispranog mozga i bez ikakve sposobnosti kritičkog razmišljanja smatra da je on terorista, i da je trebalo da nas Austro-Ugarska još više uništi. Strašno kad vidiš kako naš narod i dan danas veliča okupatora, i pljuje oslobodioca. Izgleda da volimo da nas gaze, da nam drugi uređuju državu i drže pod svojom vlašću.. Zapitajte se malo ljubitelji okupatora zašto je 400 hiljada Bošnjaka pobjeglo u Tursku? Niko više za njima nije žalio nego jedan pjesnik, pisajući "Ostajte ovdje Sunce tuđeg neba neće vas grijati k'o što ovo grije.." Hvala ti Austrijo što si nas potlačila, pokrala, okupirala i guzila, šteta samo što ti ovaj Gavrilo nije dao da nastaviš guziti i naše potomke... @zrnce, historija se uči iz knjiga, a ne wikipedije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vrijeme je da se o ovom tzv. politicaru kaze par recenica . Kljujic je bio predratni novinar koji je objavljivao jednu ili dvije vijesti u mjesec dana, jer je pisao iskljucivo o - stonom tenisu. Bio je mnogo poznatiji kao kockar u Haman baru kod Katedrale. Bio je jedan pd prvih koji je za dobru lovu usao kodu HDZ (prava nacionalna stranka u BiH). On je zamijenio prvog predsjenika HDZ-a BiH dr Perinovica koga je Tuđman sklonio jer mu je majka bila - Srpkinja. A sto se tice velikosrpskog hegemonizma 1918. neka Kljujic objasni sta bi bilo sa teritrorijom danasnje Hrvatske da nije usla u Kraljevinu SHS. On Principu i tim momcima ne moze da cisti cipele, jer su oni dali glave za ideal, a Kljujic sve sto je radio ili radi - radi za lovu. Ljigavac.
Kljujić Stjepan - ni novinar, ni naučnik, ni političar, lik bez karaktera a sa leptir mašnom koji ponavalja k'o papagaj što svaka šuša izrekne na ulicia dobije eho. Takav, današnjoj slabomislećoj sarajevskoj kremi idealan gost svakom lokalno izorganiziranom krkanluku i isprofanisanoj zabavi. Nije taj u stanju da objasni ništa, samo u ostrašćenom treskanju podvoljka koji je dobro itrenirao ovih 25 gosdina oduševi priprost puk, koji je i na vlasti pa na sve to blagonaklono gleda. Da je Sarajevo prošlo kao Mostar, držao bi visoko podignut hrvatski stijeg, na nekoj sarajevskoj zapadnoj obali, no i ovako je extra dobro prošao, nema gdje ga nema...
.... prvo promijenim naochale, da izgledam ko dingospo.... TLN
"djavolja sestorka" je dala zavrsni udarac izmucenoj BiH
Doci ce vama opet Austrijanci ili Svabe...100% Samo sto nece vise biti Gavrila, Valtera i slicnih...
A tek kad Vam Hrvati stanu u odbranu... Zahvaljujuci vama, Bosnjama, sve to, prvi put u istoriji, nadam se, mi Srbi cemo sve gledati sa strane...kako smo i do sada trebali...to je najveca greska, cupanje Hrvata, Slovenaca i Muslimana iz Austrougarske ili Turske gdje se svaki Svabo ili Turcin mogao popisati po vama kad mu se cefne... Svakako mi smo najvise i patili u tim okupacijama, ali nisu oni odustali od Bosne ili Jadrana...a Srbi jesu...NAPOKON
Dobro je Kljuiću, da se zvao njoFra drugačio bi pričao, samo Srbi ne valjaju a mi ostali smo cvijeće, rodila nas majka poštene i pametne.
SLAZEM SE SA KLJUICEM, KONSEKVENCE I SVJETSKOG RATA SE TREBAJU ISPITATI, POTOMCI SOLUNACA SE TREBAJU VRATITI U SRBIJU ODAKLE SU DOSLI. INACE TREBA HISTORIJSKI ISPITATI "AGRARNU REFORMU", SVINJOGOJCA KOJEG SU SRBI NAZIVALI KRALJEM, RADI SE O NAJVECEM ZLOCINACKOM PODUHVATU IKAD SPROVEDENOM U OVOM DIJELU EUROPE. RADILO SE O EKSTERMINACIJI BOSNJAKA, GENOCIDU IZMEDJU DVA SVJETSKA RATA!
srpski terorista gavrilo princip je najveci i najzloglasniji terorista od nastanka covjecanstva, poslije njegovog teroristickog napada i ubijanje trudne zene, izgubljeni su milioni nevinih zivota, ali srpskim teroristima i agresorima ni to nije bilo dovoljno pa su 40-tih ponovo poceli sa klanjem i ubijanjem a isto tako i 90-tih, sve dok se ta gamad ne obrazuje i necivilizuje na Balkanu ce biti krvoprolica, jer srpski teroristi ne znaju nista drugo osim ubijanja.
Istinu zboris Kljuicu.Odavno ja govorim da bi nam svima bilo bolje da smo ostali u sklopu Austro-Ugarskog carstva,pa cak i praznoglavim bosanskim srbima,koji to ne shvataju.Da im je drzava pa makar crkavali od gladi u njoj.
E moj Kljujicu od 1945. do 1990.te smo imali silu od drzave, koju je cijeli svijet postovao! A prije i poslije tog vremena smo niko i nista, svako je radio sa nama sto je htio! Zlatno doba je bilo od 45. do 90. sve prije i poslije je bezglavlje!!!
vala Kljujicu svaka ti je na mjestu
moje misljenje je da je ovo od rijeci do rijeci tacno,a za ovog dole sto kaze da ga je zlocinka biljana ucila kako se katolici krste,pa jel kod tebe toliko um razvijen da ako se neko zna krstit pravilno da je i uistinu dobar covjek i vjernik?to ti mjerilo covjeka.
Nama je svaki dogadjaj iz historije napravio stetu jer nikad i nismo isli naprijed, i onda nas svaka nedaca samo jos dalje vrati nazad.
Kjuja mozda bi tebi bila draža ENDEHAZIJA bem te u leptir mašnu
Veću štetu si ti napravio!!