Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krađom ravnopravnosti i konstitutivnosti Hrvata je BiH dovedena na sami rub raspada. nekome očigledno nije jasno da bez Hrvata nema ni BiH. Čimprije vratite Dom naroda u normalu, u kojem će biti zastupnici Hrvata i ne klonirani Hrvati, kao na primejr u Goraždu i Bihaću. Takvu BiH Hrvati jednostavno ne žele i to kažu jasno i glasno.
Hertzeg, ovo je bila šala ,ali obrati pažnju : -1993 Hrvati nisu ništa postigi , samo su pomogli Srbima da ojačaju - slično sad jača samo Dodik -NARAVNO DA HRVATI MORAJU BITI RAVNOPRAVNI -3. entitet ODMAH ,AL DA NAČNEMO RS -dok je HDZ dobijao izbore IZBORNI ZAKON JE BIO ODLIČAN..... TO E SAMO DIO PRIČEi
http://www.6yka.com/hrvati-namcori
Ma dokle vise ?!! Da se sada izorganiziraju kakvi protesti bio bi medju prvima koji ce ih nabijati s noge na nogu kao sto to oni cine sa mnom sve ove godine ! Tako bi ih krvnici iznabijo sve redom,a onda pokuso izbrojati krvna zrnca da vidim kakva je to razlika izmedzu svih nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bajro, misli što hoćeš. A sa BiH je onako kako sam gore napisao: Bez ravnopravnih Hrvata nema BiH. I ne bilo kakva ravnopravnost već ravnopravnost sa Srbima. Kako će se to nazivati je potpuno nebitno.
OVO JE MENI VIŠE HDZ 1993 NEGO 1990 !
ima li gdje online da se potpiše peticija???
PITAJMO LJUBIĆA KOGA JE SVE OD HRVATA ZAPOSLIO I KOME JE POMOGAO??? SLABO KOME? SEBI I SAMO SEBI... UOSTALOM RASPITAJTE SE U ZAP.HERCEGOVINI SVE JE DOGOVORENO HDZ 1990 SE GASI I SVI ONI PRELAZE U HDZ BIH... JUDE
obicni potrcko jugoslovena covica ... dobio glasove na osnovu platforme sa hsp-om sad ih izdao radi licne koristi
Kad će te se predstaviti (vi koji se hrvatite u BiH) pravim imenom ?
..vec sam te pitao sta to ti jedes i koje strasne knjige ,osim vikipedije koju pisu osnovci, citas da si toliko pametan ???? daj nam samo jednu \'pametnu\' pa da ohanemo i dusom i tijelom ! \'vako nas ubi svojom \'pametnom\' koja bas nigdje ne pristaje.
Treba ukinuti stranke i ostaviti samo 2 (dvije) kao u Americi , pa izvoli , a ostale sve poslati na rad , a ne pričaju šuplju priču narodu i trošr tuđe pare . Ne mogu radnici i poslodavci izdvojiti toliko poreza državi koliko oni hoće . I ono što se izdvoji umjesto da se dijeli školstvu, zdravstvu, policiji, ... potroše političari 80% ito na mobitele za čitavu familiju, lažne prevoze, lažne dnevnice + krađa bez granica , itd, itd .
Najebace ovi sto nisu formirali Vlast do sad ,Idu topliji dani ,Kad RAJA ustane na Noge i zaprdi.
pa ko njega vise slusa ili uopce nesto pita, a svaki dan nova izjava
fashističko- staljinističko- reketaško- mesarsko- crnokošuljaška koaliciju, na čelu sa Zlajoglu-begom, PUSHIONA vam je! Stop majorizaciji bilo kojeg naroda u BiH!