Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodin Gutmann (DOBAR COVJEK) prijevod na slavenske jezike znaci to sto nosi u sebi i svome imenu. Dok je Europa (zvanicne politike) gledala sto \"BARBARI\" rade dotle je odvazni, hrabri, posteni, dobri COVJEK zabiljezio stravu i uzas u tonu i slici te pokazao \"KURVI\" Europi i europskoj publici. Europski gradjani i Antifasisti su to osudjivali, prihvatali izbjegle, organizirali prosvjede, pisali prosvjedna pisma, osudjivali BARBARE. Sve ovo pa i slike dobroga COVJEKA nisu pomogle da se BARBARI zaustave. BARBARI su ponijeli iz kolijevke, iz pjesme sa gusala iz dubine osjecaja koji je u Genu naslijedjen da se oni trebaju svetiti TURCIMA kojih nije u BiH bilo. BARBARI sada sve negiraju, svi su bili logistika i u drugom redu, djenerala i psihopatu dabica nitko nije poznavao osim BIKA DODIKA. Gosp. GUTMANN, predlazem da vam se poprsje postavi ispred UNO-a u Nowyork-u kao zasluznoga borca za ljudska prava. Velika Vam hvala, Vi ste nama drag i dobar COVJEK!
Interesantno da nije mogao da pronadje logor u Tarcinu a ni onaj u Hrasnici ispod 2 nebodera gdje je u july 1992 zaklano 52 \"snajperista\"
Logore?koje logore?jel one za Srbe po Sarajevu???
Pera je legenda, cestitam svima, zasluzeno!