Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove ljude treba pomoc srce mi se kida kad ovj 75godisnjak kaze nezna kuce sa 75 godina i jest tako nemoze pocet zivot nanove,ako vlada ne pomogne znaci da su paraziti bar nesto,materijal, a akcijama pravit objekte kao sto smo prije pravili kuce komsijama vaznoj bilo kupit materijal a komsije naprave u akcijama..
samo vi saljite doboju, a oni hebu belijsku majku i tuku Bosnjake, sram svakog Bosnjaka neka bude ako njima posalje bilo kakvu pomoc, dok toliko Bosnjaka ima gladnih.
uhhh koliko zrce pameti ti imaš u glavi
nije tu potrebna posebna pamet, dovoljno samo spomenuti Srebrenicu i Genocid
tuzno, zalosno, ali isitnito.. (molim vas lajkujte mi jer osim virtualnog, ja drugog života nemam) internacionalacc
Kome da idu?Nasa vlast toliko odvratna da se ljudima nikud ne ide iako vreba opasnost.Gdje god da odu,nece biti bolje,tako nam politicari svojim nastupom porucuju
bolje im je da izađu iz kuća, klizište se dogodi u sekundi, kuća se raspadne, i čovjek je već pokojni a nije stigao ni reaigarti.