Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iskreno!!!moj pocetak svakog dana cim otvorim oci! Sretna nova klixe sve najjjjjj :-)))) samo napred
koja glupost, koja glupost ... svo klixovo "novinarstvo" se svodi na copy-paste, uglavnom sa Avaza a ponekad nas pocaste i sa katastrofalno nepismenim prevodima stranih portala :-(((( uglavno, ako je text gramaticki i logicki ispravan, to je copy-paste a njihovim vlastititim novinarskim uradcima smo se bezbroj puta smijali...
Previše ste se nafurali da ste informativni portal. Ipak ste više mahala. Zatvorite komentare pa onda provjerite posjećenost i statistike.
Najboli izvor informacija klix.ba . Fino je sam sebe hvaliti ali ovim ispadate smijesni i jadni . Digla se hajka u odbranu ljudskih prava i sloboda ( izlizana i otrcana fraza) a niko ne objavi i ne podize hajku kad je ministar cetnicke sigurnosti vozd Scepo tuzio Saff za klevetu ili kada je jucer doslo covjeku u Foci da plati cetnicima u Foci rusenje vlastite kuce koju su bespravno srusili . Ama niko od svih tih cuvara demokratije i ljudskih prava da rijec rekose . Trebalo se juce nakrkati i nalokati parama koje daju radnicka klasa iz poreza
Sve pohvale i cestitke nasem Klixu, ko radi taj i grijesi i niko nije perfektan. Lijepo je sto nam dozvolite da se na komentarima izbudalimo i opustimo ;) Da ste nam zivi i zdravi a mi sa vama ;)
Nakon "dva papka" i svega poslije toga ste mi jos drazi. Nadam se da cete razgolititi jos vise papaka u dolazecoj godini
Ja zelim sretnu novu ekipi klixa i svim komentatorima sa klixa... Dok je nas bice i klixa, vi samo napadajte a mi stojimo iza vas ;)
Kolektivu KLIX-a i svim čitateljima sretna nova 2015 godina.
koja glupost, koja glupost ... svo klixovo "novinarstvo" se svodi na copy-paste, uglavnom sa Avaza a ponekad nas pocaste i sa katastrofalno nepismenim prevodima stranih portala :-(((( uglavno, ako je text gramaticki i logicki ispravan, to je copy-paste a njihovim vlastititim novinarskim uradcima smo se bezbroj puta smijali...
ps ne cestitaje mi Rozic i Novu godinu, NE SLAVIM, ka ni svi muslimani koji drze do svog dina i imana !!!!
Da ste bili najbolji - niste.. bili ste još jedan od portala koji uporno copy/paste agencijske vijesti i to nam podvaljuje pod novinarstvo. često ste dezimformisali i huškali narod al eto, iz nekog razloga mi vas i dalje svakodnevno čitamo, ***o jedni drugima majke, nerviramo se, pljujemo, smijemo i sve tako ukrug.. želim vam sretnu '15. i da poradite malo na sebi a posebno na vašim 'novinarima'..
Znam te klikse kad si saX bio :)
Nek' je sa srećom :)
Hvala za sve informacije i za "Hyde Park" koji ste dozvolili običnom narodu ovdje, onu Cvijanovičku samo pitajte je li ono što je rekla ili nije rekla - URADILA! Sretna Nova godina redakciji i svim dobronamjernim posjetiocima KLIKS-a!
Sretna nova
Sve pohvale i podrska Klix.ba. Bili ste i ostali. To cete i biti. Pa nece vas jedna funjara kriminalna plave seljacke kose i njezin Bik Dikonja srusiti. Oni su sami sebe srusili.
Bude nekad pretjerivanja, subjektivnosti i nepravilnosti ali u daleko manjoj mjeri nego kod našeg državnog "giganta" avaza. Sve u svemu niko nije bez greške. Zahvaljujemo na informacijama.
Samo ljubav. *Glad na 3 jezika*. S N G
Sretna Nova Klixu i klixovcima. U 2014 bio sam minimalno 365 puta na vasem sajtu.