Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije problem što se formirao ovaj tim što je bio razlog novog zapošljavanja, problem je što ne rade svoj posao kako treba. Na Apilašinom "B" faza, sanirali zaštitne mreže a na igralištu nema ni jednog gola niti koša, znači wtf.
Prvo ogradiš baštu pa onda posiješ..Biće i koševa i golova..Logično
Ta ce bit, lopovluk, predizborna reklamaaaa.
Ma više se treba bojati divljih kerova (eno nova tura sišla juče predveće sa zaobilaznice) i kriminalaca koji djeci otimaju mobitele i pare.
Tek sad. Nevjerovatno. Ko je igralista do sada odrzavao, zar nisu opstine. svaki dan neka nova glupost vladajucih SDA-SBB.
Ako ste ucestvovali u radu komisije iz opcine Novi Grad, mogu vam samo pozeljeti da se vasa djeca igraju na takvim igralistima!!!!!! Sve klackalice su unistene, a vi ste naveli da su ispravne, 75% ljuljacki je osteceno, a vi ste naveli da na cijeloj opcini samo par treba popraviti!!!! Samo vasu djecu da zakovitlamo koji put na takvim ljuljackama, pa da vidite koliko su ispravne.
Ma to ce neki lesinari razvalit do iduce efte
e zato se napravi zakon koji ce strogo kaznjavati osobe koje unistavaju inventar grada i igralista kazne od 1000 KM pa na vise pa ces vidjeti kako ce se smanjiti ostecenje,i u drugim drzavama kazne su te koje cuvaju a ne da su ljudi puno bolji od nas i jos jedna stvar,da sam ja u prilici da odredjujem sta i kako,na svakom igralistu bi bile postavljene 2-3 kamere i bio bi jedan centar odakle se to sve nadgleda,pa ko osteti,odmah se zna ko je i sta je i kome kaznu poslati kamere su najjeftinije
Odličan potez... Mora se znati ko je odgovoran za nadzor i održavanje... Najbolja Vlada do sada..
kao i uvijek pred izbore ima svega, i onda mučenje naredne 4 godine...
Dobro je , ide se ka boljem..
ma sjajno! sad su formirali tim unutar firme koja ce se baviti djecijim igralistima,sto doslo je do novog zaposljavanja i povecanja ljudstva u javnom preduzecu koje grca u dugovima.ako su unutar firme izvrsili preraspodjelu radnih mjesta formiranjem tima,to je onda ok ali opet izaziva sumnju u sposobnost tog kadra.to ti je isto da imas 4 molera koja su ti usrala krecenje kuce i sad si napravio tim od ista ta 2 molera koji ce kao da to srede.ko ne zna raditi djab mu sve.predizbornaaa ajmo daljeee
..kod nas nema prevetivnog djelovanja da se ne bi nešto desilo, tek nakon što se desi počnu micati guzicama!! :(
@flashReBoRn bas flash...trebala je pasti mrtva glava da se pokrenu... samo represivno...:-(
@kiki..jes' vala kiki ma tako nam je u svim sferama društva...fuj, bljak, pljuc!
PRIKAŽI ODGOVORE (25)