Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo sada jedno lagano puptanje na slobodu ! Kakva je ovo kriminalstička država...ovi u pravosudnim organima su največi kriminalci... Da li će biti bolje u BiH - NEĆE !!!!
Mit da u BiH vlada pravo?... BUSTED! ...
Ko zadnji izađe nek ugasi svjetlo
Očigledno, ništa oni njemu ne smiju - ako tuže njega režu i svoju granu na kojoj sjede. - Čak ga i moraju pustiti prije izbora da im ne pokvari sta novo ublehavanje ..... Na dan hapšenja svi smo mogli naslutiti da će ga pustiti prije izbora i da ga sigurno neće ozbiljnije procesuirati ...... Završit će ko Ćović - biće da će zastariti - Pitam se AKO JE POLITIKA (uopšteno) KURVA - KAKO ONDA JEDNOM RJEČJU DEFINISATI BH. POLITIKU?
joj sto zatvorise nako postena covjeka. posten ko partija
Ovo nije "drzava za covjeka" vec "drzava za drzavnog kriminalca"
Ova drzava i pravosudni sistem zaista gube legitimitet u ocima naroda.
Ovo se stručno kaže PRANJE KRIVICE kao i kod Čovića tako i kod mnogih koji će biti uhapšeni radi suskog prekrivanja činjenica.
Kakva smijurija od države i sudstva! FUJ!
sta ste zapjenili,pametnice?!nije jos pocelo sudjenje.nije oslobodjen optuznice.proces uskoro pocinje
Eto je to sto ja uporno govorim u ovoj sugavoj drzavi pravde ima samo za nas sitnu burzoaziju,ovdje nkada nece biti osudjen ni jedan pravi kriminalac zato narode dizimo se na noge lagane i '''''''SVI U KRIMINAL''''''''''''''''''''to je ovde u ovoj drzavi najposteniji POSAO...........................
Joj Bosno tako mi je drago sto sam te napustio i preporucujem svim normalnim mladim ljudima da idu . A nacionalisti i telad zadojena neka ostanu i doje svoje idole iz sva tri tora !
Sutra, eventualno prekosutra izlazi i Jerko ! ako vec nije izasao !
...KO JE KEMAL ČAUŠEVIĆ...??????????DA TO NIJE ONAJ ŠTO ĆE ZADUGO BITI IZA RENDGEN-REŠETAKA DA SE VIDI IMA LI ŠTA UNUTAR TIJELA....MOŽDA ŽIKET ZA KRAĆENJE MUKA....JER DUGUJE MNOGIMA....
samo dokaz koliko je sda jaka,moze raditi sta hoce,kako ne glasati za njih,moras ih voljeti
Ode ti kemo
Pa vise SIPA potrosi goriva,dnevnica,opreme na ova uzaludna hapsenja!!!Ovo je cini mi se jedna velika farsa i mazanje ociju narodu..
kao i uvijek, predstava za narod pred izbore...