Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dno dna komentara i vanaGo od komentatora. I lješnjak je veći od vaših mozgova.
@@SM-BL A šta ću ja tamo smr.adino velika?
Greska..izgleda su ti izvadili iz glave nesto nalik na mozak !
Meni su na Kosovo izvadili oba bubrega,ali bela
Kemo Srbine čaršija je uz tebe!
Komentari iznad su tipicni odraz tkz "sarjevskog duha" sto je uljepsavanje izraza za primitivnu; zaostalu ;zlobnu ljubomornu i intelektom unizenu svjetinu. Ko dobro ne poznaje licemjerstvo, hinjaluk i dvolicnost zitelja g.u.z.n.og c.r.i.j.e.va ..skupo bi ih platio ! Djon obraz a pupe hava dupe glava u sarajlica !
Sretno Kemo!
Ja furde i komentara sad ću se raniti kroz oba koljena.
Ne potpisujte se mojim nickom!!!!!!!! Opšte poznati su moji komentari i nemojte da se lažno predstavljate i pišete bljuvotine umjesto mene.
Stani da si udarim jedno 50 lajkova pa ću ti odgovoriti
Ma da, zapravo si rođeni Banjalučanin ;) moj commi koji si ti tenkre ;)
Šiba Krvavac je umirao u maju '92 i kad ga je čet.nik Bata Životinja nazvao da ga preko Pala izvede u BG na liječenje Šiba mu je rekao: ''E moj Bato, znaš me cijeli život a ne znaš me''. Sutradan je umro. Kemica je za Šibu obični analni surfer, ko što je uvijek i bio
Nama je dobro sve dok ima srpskohrvatskih guzica za polizat
Kad ćeš nazad u Knin smardino mala?
mogli bi kemice i ono nazovi od zene ti brankice da zamolite koloseum da ti privremneo vrate 1% onog sto si im nasih para tamo ostavio da se malo popravis, pa ces nanovo zavrtit
Moj Kemo. Postujem i cijenim Tvoju muziku da jos dugo,dugo pjevas i zivis, ali bih Te pitao zaradio si milione i milione a sada kazes ako ne pjevas 2 mjeseca da ces imati problem!!! Treba se misliti na dane -kada ispadne nesto neplanirano!Brzo ozdravljenje!