Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mu je laka zemlja...
Ostavio nam je toliko toga... Stari mudrac reče: " Prava darežljivost ne očekuje ništa zauzvrat. Kakvom nagradom uzvraća svijet oblacima kiše?
"Vidim polja sto se žitom zlate i na brijegu vidim rodni dom svakog trena mislim na te zemljo moja .... Decenijama se ježila koža i kvasile oči svima, koji bi ovu pjesmu čuli na radiu, a bili udaljeni od doma.... A slušala se od Australije do Novog Zelanda... diljem planete Kemo nas je zadužio svojom pjesmom i stihovima, samo sa se i na ovu vijest ne oglasi ona nafrustrirana gospođa od 60+ pod nadimkom 290154 ....
Ko hoće neka ga žali, poštujem i ljude koji se osjećaju izdanim Keminim napuštanje Bosne i Hercegovine odmah nakon rata 2005 godine.
odmah nakon rata 2005 godine ?
Ženo, postaješ dosadna i naporna, u zadnja 2 dana napisala si preko 30 negativnih komentara na ovog velikog čovjeka. Pa vidiš da te ljudi žestoko minusiraju, što si toliko tvrdoglava....
PRIKAŽI ODGOVORE (5)