Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sport je najbolji prijatelj kad si u SDA, smoriš se totalno i onda zaboraviš koji si šupak bar dok se ne odmoriš.
Ovaj hmelj od covjeka vise nije u SDA, a izdao je i narod i SDA za fotelju podpredsjednika FBiH, nakon raskida koalicije SDA-a i SDP-a! Tacno je da je ovakvih bilo jako puno u SDA, i tacno je da je tesko otkriti licemjere i dvolicnjake, ali oni uvijek na kraju pokazu svoje pravo lice! SDA se dobro ocistila od ovakvih, i drago mi je zbog toga, jer sada znam kome ide moj glas!A ti decko, ili si centrala SDP-a i SBB-a, ili pojma nemas o desavanjima u politici u posljednje vrijeme - ali vazno je da si ostavio kometar protiv SDA!
@ecb A jest vala :) Nije ni Silajdzic SDAovac, nije ni Suljagić SDPovac, nije ni Hadžibajrić SDAovac, nije ni Komšić SDPovac, e nije vala ni Kebo SDAovac. Narod koji toliko dobro pamti kao ti (očigledno SDAovac) nema šta da se brine za svoju budućnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ijaooo šta je ovo??? kebo nisi u formi ni za domina hahahaha
Sto mi brises komentare Admine.......ne moze covjek reci koliko ste i vi i ovi politicari bezobrazni i blesavi...sa ovakvim vijestima i pricom.
Treba admine zatrpati spamom :3
Pitanje .....pored 30% penzionera koji gladuju jel stvarno mislite da nas interesuje Kebo nindja sa Safetom ninjdjom alias Brucelee-mali. Pa vi stvarno niste normalni........
Znaju oni dobro kad narodu pukne jednog dana, na*** je ko ne bude u kondiciji
Čak kao Čak Noris htio bi da bude...
Nafur'o se da je u Matrixu, udara u slow motionu
Ne zna se ko je ofirniji Kebo ili Kapo
Udri Brus Li!!!
Kebo, osto si nam duzan da vidimo jedan kruzni...
Star civjek a idiot,,
Ispuhuje k'o guma od Fapa.
e cuj kebo nindza,dajte te novinare vamo da ih zaposlim u cevabdzinici bolje ce cevape okretat....hahahahahahahahha
Pogledajte moj prvi freestyle football video, nadam se da će vam se svidjeti. Od kada je fudbal postao biznis počeo sam nešto i sam da stvaram za šta mi neće trebati novac. :) http://www.youtube.com/watch?v=qHvjHEuT3XI
nauci vise od ova 2-3 fola i dobro istreniraj pa onda snimaj... ovo je za pocetak solidno ;) sretno :)
@ErminSch XD Oplako sam. Pa ti si bizMISSmen. Čuj "Od kada je fudbal postao biznis počeo sam nešto i sam da stvaram za šta mi neće trebati novac." XD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kebo bolje ti ide laganje ljudima i lagodno primanje velike plate zbog nerada.A evo ja ti se nudim kao sparing partner samo da te poderem jednom izmedju rogova.
Kebo budalo stara ...
*** ti zivot gdje ja zivim