Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U KCUS mahom ulaze bolesni koji se teško kreću pa im je vozilo prijeko potrebno Da li će ovo rješenje biti od pomoći teško je sada reći. Bolje je tiket kartom naplaćivati boravak vozilom u krugu KCUS, nego da onaj na ulazu zaviruje u uputnice po hladnom i kišovitom jutru i da stvara nesnosne gužve.
Naravno da se počelo raditi kako treba čim su sjahali SDA i Gavrankapetanović. Lijepi SDP.
ne do ti Bog bolesti i da moras nesto ganjat po bolnici pa vidio bi kako ti lijep sdp...sredili su bolnicu da vise lici na sve osim na klinicki centar...da ne pricam da nemaju nista....ni terapija,ni lijekova a o osoblju cast izuzecima da i ne pricam...
Pa to je uredio veliki hafiz od SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vazna napomena ovo vazi samo za nas obicne ljude :D
svaka čast! napokon!
konacno da ste se sjetili.
Konačnooooo ! Nek se nešto normalizuje i bude kako treba. Krajnje je vrijeme da se zna da su pacijnenti i hitni slučajevi najbitniji, te da im se omogući normalan prolaz i pružanje pomoći, a ne auta kvazi dama, doktorica/ doktora, sestara itdddd.....
A šta je sa posjetom? Kada si boraviš u bolnici kao bolesnik, jedina stvar kojoj se raduješ je poseta. Kad već poziramo, pretvaramo se da smo metropola, upošljavamo arhitekte i konsultante, trebalo bi da obezbijedimo parking i za posjetu, kakav-takav. U metropolama ne mrška ljude i ne psuje familiju svima čuvar na rampi, na glavnoj kapiji.
Papak iz sarajeva nasao da odgovara, opet me stid ovih konja sto predstavljaju sarajlije. Znaš papak, KCUS liječi ljude iz čitave BiH i onaj što dođe iz Bihaća sigurno neće parkirati na Marijin dvoru na parkingu pa pješke otići u posjetu. Za takve se papak mora osigurati parking u blizini KCUS-a. Na KCUS-u je hronična nestašica parking mjesta i najbolje bi bilo na sadašnjem parkingu napraviti zgradu za parkiranje, al to je skoro pa nemoguće, jar kako će onda generalni na KCUS-u primati 180.000 KM godišnje plaće. A normalni građani nek se ne obaziru na ove papke koji misle da je KCUS bolinica samo za sarajlije.
napravite prvo novi rezim na kinikama,medju doktorima,sestrama,osobljem...jer se u KCUS-u ne zna ni ko pije ni placa...pocevsi od neurohirurgije pa nadalje pa onda "regulisite saobracaj"
Cime se oni bave,lijecite ljude mani te se saobracaja niste gras i bubica