Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veću budalaštinu ne čuh odavno. Kakav zakon o kakvom obrazovanju majke ti? Federacija se bukvalnoo davi od ogromnog broja nezaposlenih ljudi sa diplomama visoke stručne spreme, srednje stručne spreme pa i onih bez spreme. Ova vlast, odgovorno tvrdim, jednostavno rečeno nema kapacitet da uradili bilo šta korisno za običnog čovjeka. Ova vlast postoji samo radi njih samih. Kome ovo nije jasno neka se obrati ljekaru i to nekom vrsnom po mogućnosti iz neke druge zemlje jer u Bosni i Hercegovini takvih gotovo da i nema. Ovdje jesve kupljeno bez učenja tako da apsolutno nevjerujem nikome.
@Muni ispravka, ............................................................ne vjerujem....................
Napokon jedan dobar i logican prijedlog.Usput pravo na obrazovanje je jedan od osnovnih ljudskih prava.
Pravo na ODGOVARAJUCE obrazovanje. Zasto? Ljude treba obrazovati prema njihovim sposobnostima, interesima, potrebama. Nemaju svi iste potrebe.
Nikada nije bio problem u zakonu nego u onima koji provode zakon. Ako misle obrazovati starije osobe onda moraju pronaci odgovarajuce ustanove/radionice/mjesta za obrazovanje. Inace samo nek uplate milju dvije i dobice diplomu. Praksa je najbitnija, teorija manje vise.
Šta se imaju obrazovati kad vi isti postavljate rengen tehničara SSS za direktora bolnice???znači školovanje i ne treba več članska SDA i prisustvo minder sjelima.