Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ti kako se ono uslikalo. Pomislio bi insan da je prvi čovjek CIA-e, a ono rogatička varalica za čijeg mandata je nikad gora sigurnosna situacija u glavnom gradu. Dobro pješacima ne zabrani kretanje ova antinarodna vlada.
Izuzev ako se radi o babinom, odnosno maminom sinu, gdje se prioritetno uzima u obzir dužina babinih, odnosno mamiinih pipaka u klasnom poretku društva u kojem je načinjen prekšaj.
zakon moze kazniti ali oduzimati nesto je kradja
Nemam nista protiv pojacanja mjera, ali ko si da oduzimas privatnu imovinu bilo kome. Mislim da trebate malo struku pitati kako se djeluje na takve ljude.
Kod nas sve" biće", kad aaa, nrma ništa urađeno je, samo je zabrana pušenja stupila na snagu po brzom postupku, nosite se svi sa "dogovraćemo se, biće, zakazali smo sjednicu, raspravljaće se, lipši magarače do zelene trave
oduzimanje vozila i trajna zabrana upravljanja vozilom
Bravo !!!!!! Konačno !!!!!!
nesmijes oduzeti bahatim tatinim sinovima oduzeces sirotinji,hoces oduzet al ono
Izadjite malo na cestu i budite tu bar pola sata, imat cete kazni za prebrzu voznju kroz centar u pregrstima. Gdje ste? Sta radite?? Nevidljivi ste, ne zanimaju nas vase izjave na klixu.
To neće biti zakon za tatine sinove
Za one koje tri puta budu zaustavljeni od policije bez vozacke dozvole trebalo bi napisati u zakon kaznu trajnog oduzimanje prava na polaganje vozackog ispita. Ova kazna se primjenjuje u nekim drzavama EU i izvan EU.
Što zatvorom ne kažnjavate i roditelje debile koji daju svojim maloljetnim debilitetima kola?
Osim za mamine sinove koje su visoko rangirane. Za njih to ne vazi “znate oni jesu prouzrokovali stetu ali to stvarno nisu htjeli”. Mamu vam j…. A svi se busate u prsa da ste veliki muslimani, petkom ne mozez proci od auta ispred dzamije, a narod stela i lopova.
Da se kaznjavaju porodice tajkuna,visoko pozicioniranih politicara,privatnika,policajaca ok,ovako to je selektivna pravda kao i dosad.Policija kaznjava samo "obican posten svijet".
Ti prvo dobro skontaj,pa onda izadi u javnost sta ćeš reći. Stalno neke pompezne izjave
Ne kakani živ bio dosta je i tvojih ubleha, sram te bilo
Kada uspostavite saobracajnu kulturu, tada cete uspostaviti i opcu kulturu u globalu. Samo ostra kaznena politika za sve saobracajne prekrsaje moze donijeti rezultate.