Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogo volim tursku kitu cak i vise nego pitu volim ćunu obrezanu vazelinom namazanu ja jesmo mi srbi supci kad ulazi oci sjaje brkat turcin sto ga daje ja sam srbo turska kuja potrebna nam je oluja
Bravo eh ja, ja imam 4 malih Bos.njaka, i ne namjeravam tu stati. Sto vise Bos.njaka to vise Bo.sne, a dusmani nek pocrkaju od muke.
Yugo,, Ti si stvarno lud.Kakvi Srbi Albanci Bugari ?
Spiric samo radi ono sto mu je veliki gazda Dodik nalozio. Odobri 25% bez cifre a mi cemo uzeti koliko nam treba ili su vec uzeli pa ce se onda dogovarati o onome sto su vec pojeli na grani vise nego sto im pripada.
Molim te definiši \"srpski granap\" idiote jedan. Zar se i granapi tako dijele? Koliko retardiran trebaš biti da postaviš ovaj komentar???
ponovo izbore. ovi su pokazali da su nesposobni citavu proslu godinu.
ako političari iz vladajuće strukture u FBiH nastave sa čutanjem i nereagiranjem na ove opstrukcije BiH i konstantno urušavanje države od političara iz rs i njihovih dupelizaca hdz-ova, onda su nažalost neminovni vanredni izbori, zamolio bih posebno one političare koji su patriotski nastrojeni prema BiH da odlučno i snažno reagiraju na provokacije iz manjeg BiH entiteta rs te odlučno, jasno i snažno pošalju poruku rušiteljima BiH da će svako negiranje i urušavanje BiH biti oštro osuđeno proizvesti masovne proteste građana BiH koji bi mogli prerasti i u nešto veće kako bi se očuvala država BiH.
NAPUshite mi se Qurca svi ZAjedNO !!!
Jedini autohtoni narod na Balkanu su Bošnjaci direktni nasljednici Bogumila i Albanci direktni nasljednici Ilira. Svi drugi su out !
e jesam ja dosadan i glup, brate dragi
Dobro jutro, Kasumovicu
MAle kvazi države ne mogu da napreduju , u Jugoslaviju je trebala ući Bugarska ,a ne da se dijeli ,na regionalne kvazi države , u vrijeme kada Njemačka uklanja Berlinski zid . Pa oni bi se mogli prije podijeliti na 500 država korzika ,bavarska , sardinija , flandrija itd itd . ali neće oni se drže zajedno ,a nas hajvane zavađaju i dijele . Pa zašto Prusi protestanti ne zarate sa bavarcima katolicima ,pa prije 150 god to su bile posebne države koje su ratovale , ne oni oforme HIPO BANKU \"da nam pomogene \". Zato treba da se ujedine ne samo Svi Srbi ne go Svi Sloveni i da budemo najača i najbolja država na svijetu .
Jeftinije je Tursko more a i iskreno ljepše i uređenije od Hrvatskog i Crnogorskog!!!!!!!! Međutim i Bosna ima more zar ne!!!!!!!!
Bravo SULTAN!I paziti ko je vlasnik u federaciji !! Kupujte Bosnjacku robu idite u Tursku na more!
Kupuješ svoje proizvode moj YUGO i jačaš svoju državu, vlast se mijenja, svi su lopovi, ali ne zive vječno!!!!!! Govorim o nama koji direktno kupovinom njihovih proizvoda podržavamo to što rade!!!!!! Svi smo protiv otcjepljenja RS-a a kupujemo njihove proizvode i dajemo im moć, umjesto da ta sredstva i moć usmjeravamo u Federaciju!!!!!!!!
hrvata je navodno bilo 17% u BiH.Sada ih realno nema ni 10% -otisli u Hrvatsku.Kada zivne servia ima pola serviana da naguli za beograd i pradedovinu-A ako mi Bosnjaci doprinesemo jos gorim ekonomskim i politickim stanjem odose oni svi...I onda smo se rijesili Belaja i vratili drzavu koju nam unistise glupi pradjedovi sa glupom multikulturom i tolerancijom!!Toga nije bilo nigdje niti ima!samo kod nas mogao je doci svaki opanchar i sada hoce da te zakolje,protjera i otme ti drzavu
Sultan Pas da idemo destruktivno da se dijelimo i zavađamo ,pa da dođe Sultan da zavlada sa nama . Ali ne mogu svi biti Begovi samo mali dio , to je destruktivna i nazadna politika . YUGO STAR JA mislim da sam ti malo pojasnio istoriju ,pusti tu Inkvizitorsku propagandu iz 16 -17 vijela , pa Austrougarska propaganda , pa nenormalen komunjare . Jedina istina je da na BAlkanu živi jedan NArod ,a da su TO Srbi NAjveći i najmoćniji narod koji je porazio sve okupatore .