Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korumpirani ministar kaze kako univerzitet nije korumpiran, nego pojedinci. Sad se postavlja metodolosko pitanje: koliko posto (%) pojedinaca na univerzitetu treba biti korumpirano da bi se univerzitet u cjelini proglasio korumpiranim? Sa trenutnih 80% korumpiranih radnika, pogotovo ovih mladjih, koji su svi dobili posao preko stele i moraju da klimaju glavicama kako im se naredi, a svoje frustracije i komplekse istresaju na studente, mislim da se moze mirne duse zakljuciti kako je citav BL univerzitet korumpiran. Do srzi. I nikad se nece vratiti u normalno stanje.
ti sdi taj koruimpirani pojedinac vracaj xemlju poloprivredne skole
Da, u istoj mjeri koliko je i RS politička tvorevina utemeljena na demokratiji, poštivanju ljudskih prava i širenju humanizma. U svijetu je poznata po tome, a univerziteti su joj uzorni i prestižni u svijetu, bez ikakve trgovine diplomama..