Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bre dete,tanka tije ta teorija,javise kod Dacica i Galijasevica date malo oplemene,bre jel tako takolije bre
Pa neka prepolove plaće,ali i časove. Dosta je za četiri godina naučit pisat i sabirat i oduzimat. To je sasvim dovoljno jednom pravom domacinu sa planine.Koja krava i ovca za mlijeko,krme za slaninu,kokoš za jaje,konj za dlake iz guzice da se naprave gusle i to je to.
Komunizam opet nije:)))) Komunizam je opasniji od bilo koje vjere.Vidi se iz primjera Staljin,Tito,Causesku sve hairlije.Glave padale ko glavice kupusa. P.S Neki dan emisija iz doba komunizma dijele radnicima(bijeda teska) zidne satove kao nagradu za doprinos drzavi.Plakao sam od smijeha.
autentični hrvatski predstavnik u genocidistanu
A ja se nadam da 'oce...
savovima, iz tiha ... Drzava Bosna !
Vjera je opijum za mase !!!
Cuj ovih glupih Srba, kultura i prosveta?! Vamo u nasem vilajetu sva kultura je svedena na otvaranje novih dzamija i hodzin poziv u te iste dzamije.