Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
💪👍
Ima Bosnu ko braniti kada bude 2 poluvrijeme, Mile prvo treba da se usere u gace pa da proglasi nezavisnost dobro zna da nema vise JNA da ga brani
Sretno i casno branite jedinu nam domovinu
e på ljudi moji RS ima svoje institucije i svoju vojsku.možemo mi pričat ali oni slobodno mogu tražit odcjepljenje.ko im je ovo isplanirao i dozvolio .ovo može biti samo kanton u BiH nikako republika.
30 godina poslije rata jos nisu rupe od metaka zakrpili niti fasade okrecili
Vjerovao ili ne u Austriji mnogo kasarni jos gore izgledaju.
Za Titnog vakta kasarne su bolje izgledale od obliznjih sela 😛
Ima Bosnu ko da brani 👋
Ljudino bio sam prva klasa OSBiH i veoma sam ponosan na to, i da ti jednu veliku istinu kažem trebo bi da vidiš šta vojska jede kad je na straži i dežuri, više nego sramota jedna uniforma sve četiri godišnja doba zimske jakne imaju samo zapovjednici itd itd itd.