Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......bježi karlo iz sarajeva dok nisi izazvao novi zijan.........
Ako Evropa po svaku cijenu želi da integriše BIH u svoju uniju onda Evropa treba da pronađe način kako da jednom za sva vremena SMAKNE sa scene sve nacionalističke stranke bez ikakvog pardona ili selekcije, dakle apsolutno SVE. Samo one opcije koje zagovaraju zaštitu okoline, zaštitu LJUDSKOG zdravlja i prosperitet u ekonomiji trebaju da budu dozvoljene u BIH. Jednostavno, Evropa mora napraviti presedan i u BIH silom nametnuti rezoluciju o zabrani postojanja svih nacionalističkih partija.
........ugodno uhu.........ali tko će onda da ostane ako sve zabrane.....jel drugih opcija nema...........
Nije do Evrope, do nas je. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Samo da ovaj ne zavrsi ko dedo,a mi opet u kijamet.
FRIENDLY FIRE General! Mislim da smo pucali Blue on Blue! Znam. To je samo vjezba. Trojanski konj je slobodan konj, nikad ne znas kad ce te liznuti a kad ce te ugristi. The Fogs of War.
Drzavljani BiH su problem. da neglasaju za ove politicare nebi ni bili na tom mjestu. Sto ce Evropa bacati pare u koruptirano i nestabilno druzstvo. moramo sami sebi pomoci. Al nema tu nista kad imamo sumsku republiku. samo se prinite sami za sebe i sta bude bude..
priznaj sam sebi, islam je problem, i islam nikada neće u eu....
Islam je problem pa što je Katar uspješan što su Emirati uspjeni što je Turska sve živi muslimani a Islam im vjera, problem ste vi srbi hrvat vi ste domaće smeće vi pravite probleme.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cuj babo sargije hahah :D.
hoće, već i je...
a ko ce onda da dočekuje na pečenje i gozbe evropske političare...gdje če evropa onda da šalje svoje drugorazredne političare da si grade karijeru i koriste bih kao odskocnu dasku za raznorazne diplomatske karijere u briselu i ostalom dijelu svijeta... ...gdje ce onda prosljedjivati svoju "humanitarnu" tj otpad koji bi inače morali platiti da ga se riješe- ovako nama posalju kao pomoc ...gdje ce prati novce koje ne mogu da operu u svojim veleljepnim i sistematski uredjenim zemljama gdje je korupcija na minimalcu, pa im bosna dodje LAS VEGAS PRAONICA... ...i gdje ce jos u svijetu moci doci i za sitne novce guz.iti najbolje trebe od 15 godina pa naviše- bez da se one profesionalno bave prostitucijom...nego fine ciste potaman im, a još bjelkinje slavenke kakve najvise i vole! najskuplje svjetske žene za male novce... ...eto zašto je njima bosna idealna crna rupa u evropi...da ne postojimo ovakvi morali bi nas izmisliti! tačno smo ono što americi MEXIKO!
a ko će na evog izvršit atentat?
Lijepo misljenje od gospodina Karla von Habsburga ali njegovi europejci nemisle tako. Srbija se nagradjuje za genocid, dobiva ogromnu novcanu pomoc a kako stvari stoje uci ce i prije nas u EU. Nama su navukli ludi kosulju sa entitetima i jos nas sankcionisu jer nemozemo da se dogovorimo. Evropo ze mene licno vise licis na jednu veliku drolju, koja nema ni morala ni karaktera... Dabogda se raspala!
nije ni golf kompletan bez desnog retrovizora al ide ko lud
Von Habsburg... kako to kolonijalisticki zvuci, zalibo njega rinaka za nas, njega interesuje pitka voda, suma, struja, a ko zna mozda bude i nafta ( cim je Shell dos'o da nas onjusi)... kako smo mi sitni :(
nebi bio komplikovan ulazak gospoda iz austrije da u ovoj bosni ne zivi narod koji se jos osjeca da je na karpatima a nista nema sa karpatima jedino sto su se posrbili a srbi dosli sa karpata i to ih veze za karpate,istorija se poigrala sa njima slagali im da su srbi i to vis Niko zatupljenima nemoze objasnit da nije,napadanu sopstvenu drzavu da bi udovoljili ovim sa karpata,naprave genocid nad sopstvenim narodom samo so je ovaj drugi druge vjere ubija djecu snajperima po Sarajewvu ko glinene golubove i posle kaze nismo mi oni su se sami ubijali..
progovori koju za nas tamo
jedva cekam da udjemo u evropu 1.Januara.2600.godine :-)
nije nego 3000. godine, ja predvidla.
ne moramo biti u EU da budemo Evropa.... Evopa smo geografski, a to shto nismo u EU, to je druga pricha... onda ni shvicarska nije Evropa, po njegovom kontanju lol
..........ali razlika između švicarske i bih se teško može i riječima opisati... a isto tako nije zemlja članica EU kao ni bih...........
Ma ja dobro je nama, ko u Svici.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)