Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni ovo 10x ljepše vidjeti nego dijeliti novčanice ispred kamere i cerekati se.
Fino to ova Benjamina, malo ugodi na sve strane da ne bude zabune, posteno i jeste ljepse vidjeti ovo vec onog hadalja kako po cenera dijeli ljudima, mislim dijeli nase pare logicno i to se mora objaviti.
Dok Dzaferovic stoji u redu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa nije se rodio ko je glupom Bošnji ugodio, žena uradi jako lijepu gestu odmah se nađu pojedinci što osuđuju? Da nije dala ništa bilo bi “gledaj, ne daje ništa, samo sebi uzima” kad da, nešto sasvim simpatično, ne valja ni to. Presaberite se malo, budite ispunjeni manje mržnjom u ovim lijepim danima, bajram šerif mubarek olsun ❤️
OVO JE OK, a BAKIR NIJE OK KAD DIJELI BAJRAMLUK. MRS DVOLICNJACI.
Nas narod je prolupao od rata na ovamo tako da sve mu smeta i svemu mane trazi nema tu lijeka
Smrda Benjamina sve slavi
Predivno mnogo ljepše nego čestitka kalendara latinima.
Kraljice nas
Je li ova ista konkretno uradila? Teska ubleha.
Zelenilo
Glupaca.Ukrala Sebijinu ideju dijeljenja kolaca.Bas je ofirna zrikava
Kome je djelila??? Ja Sam jutros prosao tu nakon bajram namaza sa kolegom I bila su dva klinca nasa naravno vidjeli su da se nesto djeli I potrcali su prema stolu, Ali je neki covjek viknuo gdje ste krenuli stani, vidio Sam da je I Zena neka blizu Tako mrko pogledala u djete od 8 godina da Sam djecu pokupio I pobjegao od tih marketing dobrica
Ovo je neka naša blijeda Marie Antoinetta… nema veze što su gradjani gladni, neka jedu baklave…. E moja ti….
Jel čestitala Kalendar?
Populizam na kvadrat! Odvratno
Doticna je mogla izdati direktivu i upute da se uruci 70% uhljeba u KS otkaz... Ali nije to ucinila... Karicko, sta radis????
Ovo izgleda lijepo. Lijepo bi bilo i da je tucala jaja prije desetak dana, što je valjda jednako dio bogate sarajevske tradicije. Male geste mnogo znače, no jasno je da i ona i banjolučki joj kolega imaju granicu do koje si politički mogu priuštiti inkluzivnost. U svakom slučaju, bolji su ovakvi nastupi od mnogih joj dosadašnjih.
Zar se ne kaže:Sretan Vam Kalendar!!!
Je li dijelila jaja za Uskrs?Stvarno ne znam,samo me zanima.
Od ovih glupi političara ne može se više disat stoka se gura gdje stigne,samo još iz WC šolja da počnu iskakat.