Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Magazin je \"Svjetlo riječi\" a ne \"Svjetlo\"
@Milan u pravu si za Tudjmana i Covica. Sto se tice kako je manjina uspjela zavaditi vecinu, nije prvi put da se to desava. Desavalo se i desavat ce se dok je budala. Nas je Alija uvalio u belaj sto je vezo zastave sa Hrvatima. Ali nema veze, vjerovali smo da pripadamo zapadu. Zbog toga su nas mogli nasankat. Danas su skinute sve maske. Nit su oni zapad nit mi pripadamo zapadu. Milane, ja i ne pominjem pomirenje, sto se desilo desilo idemo dalje bez mirenja. Najvise sto bi trebali uraditi je da se prestanemo svadjat.
@s.u.l.k mora da pise erotsku poeziju kako se tvoja mama opjdara jebbala sa Bobanom.
steta sto ispadati glup nije krivicno djelo, ti bi Andrija bio odavno na robiji. svoje podatke si sam objavio, ja sam ih samo copy-paste... mislis da na ovom portalu zovu npr milorada dodika i pitaju ga da li mogu objaviti njegovo ime i prezime... stvarno si preglup, zato tisu misu
evo da olaksam komentatoru Andreju i upoznam auditorij o njemu, posto vidim da covjek hoce da se druzi Andrej Ramic: Mastricht-Brüssel, Netherlands: Kratko o meni; Rodjen sam u Kopru 24.02.1958 godine.Od svoje 7 godine zivio sam u Sarajevu,Ljubljani,Zagrebu i ... inace ovaj gospodin pise erotsku poeziju pa mislim da bi se sa pipom fino slozio
hahahahhahaha, fra petar je bošnjački igrač, jao hrvatima dok imaju ovakvih izdajnika! :)
I reče Isus(isa)svom apostolu Petru:Ti si stijena(ROCK)na kojoj ću sazidati svoju crkvu...ne poznajem fra Petra niti sam prije čuo za njega ali OVAJ ČOVJEK SJEDI NA KAMENU I JA MU V-J-E-R-U-J-E-M.NEKA TE BOG BLAGOSLOVI FRA PETRE.
HVALA vam svima (ukljucujuci i fra Petra) sto brinete o nasem preljepom zelenom rezervatu. Osjecajmo se na nasem eko-tlu ko americki Indijanci, jer nam je to nasa borba dala :))) BiH4EVER ON 24% OF TERRITORY OF something, I hope!
FRANJEVCI RESPECT! Jos da se Blaz Kraljević moze vratiti iz mrtvih. To je hrabri pošteni covjek, bivši komandant HOS-a koji se borio za BiH ali ubiše ga ovi seljacki dusmani.
JA LICNO MISLIM ONO STO U BEOGRADU MISLE DA TOLIKO NEKI HDZ-OVCI MISLE I U ZAGREBU SVE NASILJA KOJA SU SE DOGODILA U HERCEGOVINA OD 93 DO 95 JE KRIV ZAGREB , JER PODSJETIMO SE DA JE HVO POSTOJAO I U BiH A NA SAMU POMOC ZAGREBA.ZA VECINU JE KRIV POKOJNI TUDJMAN ALI NJEGOV PLAN JE I TE KAKO ZIV DANAS POMOCU COVICA I OSTALI HRVATSKI POLITICARi .
@coco Sad su ti hrvati krivi sto niste htjeli sa nama??????? Shvati da su muslimani i srbi bili ogromna vecina u poredjenju sa hrvatima. Kako to da najmanja manjina uspije zavaditi dva mnogo veca plemena???? Ispada da su vas fakat nasadili. Al cudi to sto nisu samo jednom. Muslimani i srbi su toliko zavadjeni da je prakticno kasno za ikakve zajednice. Mogu im samo poruciti da su vjesto uradili posao. Hajd sad nazad na pljuvanje jer ce to da donese puno dobra Dzevadu i Stevanu.
@kontra dobit cete i vi kurrac od ovce da napravite entitet. Vratite Srbima Krajinu lopovi ako necete nista gdje niste vecina. Zavadili ste muslimane i pravoslavce pa bi danas jos i svoju drugu drzavu. KURRCINA DECKO.
coco, dobit cete od sake do lakta a sestra ti i malo vise otidji u Neum pa im dole predlozi to sto pises ovdje hrvati nigdje ne zele vlast tamo gdje nisu vecina.
@Hrvoje glupan \"Hrvati hoće svoju federalnu jedinicu i to je sve što te treba zanimati.\" postujemo, \"Bosnjaci hoce 40% i Neum i to je sve sto vas Hrvatske secesioniste treba zanimat kako bi napravili sporazum. bez toga , idemo kako je islo i dosad. Vracamo istom mjerom za sve. Nista vam mi ne dugujemo.
ma Petar je ok, postujem ja njegovo misljenje ali se mora priznati da je idealista i da pripada debeloj manjini medju hrvatima koji razmisljaju na taj nacin. on samo prati vjekovnu tradiciju koju prakticiraju fratri svugdje, posebno u bosni. bilo bi suvise radikalno i naglo da neko od njih izadje sa stavom kako Hrvati trebaju svoju srecu potraziti u sigurnosti vlastitog entiteta. u dubini duse on upravo misli tako samo zna da nije vrijeme za tako radikalne preokrete u njihovim poimanjima drustva i suzivota opcenito. oni su upravo na taj nacin i uspjeli opstati i prezivjeti sve te krvave vjekove pod turcima i njihovim domacim slugama, poturcenim, mahom hrvatima. i sa njim ili bez njega Hrvati ce naci svoj put spasa jer nikad nisu bili slozniji i jedinstveniji u namjeri da se oslobode bosnjacke dominacije i laganog terora