Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ba uhvati se mjesalice tamo u Njemackoj i ne prdi bezveze
dovoljno je samo pogledati foto. koji lik, koja spodoba...
on napravio to sto je naumio,rs.a mi izgubismo rat,stjerali nas u ovih par gradova na 20 posto teritorije.
Srbija do Kosova!!! ahahahahahah ahahahaha buahahahahaha Srbija do Kosova!!! ahahahahah buhahahhaha Srbija do Kosova!!! buhahahaha Pozdrav iz Bosne i Hercegovine!!!
Pa zar vam nije jasno da svi oni , meni polazu racune. Ja im dirigujem i ja ih karam i uklanjam kad hocu. Karadzic je iskaran da moze ubio bi se. Odo sad malo Harisu i Covicu u posjetu da ih posavjetujem.
pero kad ti nije jasno sarajevo srebrenica prijedor vlasenica bratunac ikozarac manjaca trnopolje hoces jos da ti nabrajam covjece bez morala i ociju
STO BI BOSNJACI REKLI I AL HARE : UKIDA SE REPUBLIKA SRPSKA !!!
MENI STVARNO NIJE JASNO ZASTO JE COVJEK KRIV STO JE BRANIO SVOJ NAROD OD ISLAMISTA I TERORISTA! ISTINA CE ISPLIVATI KAD TAD NA POVRSINU! RADOVANE DRZI SE! ZAHVALNI TVOJI SRBI
utusio se u svojoj lazi ,konjino durmitorska
@ ICTY LESI SE VRACA KUCI !!
ŽIVIO RADOVAN
Za week - end Karadzic dobija posjetu s prenocistem sARAJEVSKA QRVA iRMA NEZIROVIC DOLAZU U POSJETU NIJE OBICNA bOSNJACKA SADAKA RAVAKU VEC ISPROBANA U hOLANDIJI.
Jel mami mujo pochopo svu pitu prije vecere .Vecerah kavijar sa salmom pa ga se sjetih odo sad gledat dnevnik...
Ovaj Alijin nalogodavac je najbolji pusac u Hagu. Medjutim u zadnje vreme mu se analni sfinker nesto prosirio pa cu da ga saljem na plasticnu operaciju. Posjetim ja njih sve ali su se usmrdilibrate , pa onda im navratim do zena, ona krmaca na palama zna jos da dobro mesa ko da se nada da ce dobit kesa.
RASHU STO BOSNA NEMA MORE I JEDVA DAHCE NA 24 pod sto. PUTUJ !!!