Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim klix da odmori od Smradovana malo nek trune u celiji uz povremeno trpanje u anus. Izgubim abdest kad vidim ovu smrdsku glavu na pocetnoj tobejarabi.
@Pale Neće . neće kao čovek . Ali , kao zločinac da , ...za veke vekova....
@Pale e debilu....bolje mu posalji pelene postom da promjeni cojk dok je presuda bila za mal da nije ZAPLAKO---- :-)
Ma neka se žali tko hoće i koliko hoće ja bih volio samo da ker doživi da mu se još kaže ona završna drugostupanjska : OSUĐUJETE SE NA KAZNU DOŽIVOTNOG ZATVORA ... i onda nek krepa odmah na izlaznim vratima iz sudnice ...
Itekao ima novih činjenica , za ovih 9 godina. Prije svega , imamo presude , Krstiči , Galiću , Nikoliću , Beari i..... Imao snimak zločina (škorpioni) , koji su bili na platnom spisku Srbije. Imamo zahtev za istrage u slučajevima Simatovič i Stanišić..(državljani Srbije i vodeće ličnosti bezbednosnih struktura). Imamo dokumernt tadašnjeg kap. I kl. Čuturića , javno iznesenu i objavljenu u medijima šta se dešavalo na prostorima BiH u to vreme .... Čekamo presudu Šešelju (državljanin Srbije)
163 logora u BiH za vrijeme rata. Pa covjece toliko nije bilo ni WWII. eto sada su i zvanbicno genocidasi. najgore je sto him se govori da nisu svi koradovan ne krivite citav narod, a oni jok. "svi smo mi Radovan" pa eto onda budite.
opet qovno zvano radovan! fujjjjj.....
Ocigledno cekaju da umre u medjuvremenu kao Milosevic
Do tad ce ovi iz Oruzanih snaga i Sudske policije biti pravomocno kaznjeni hahahaaa kakvi debili!!!
Pa Radovan je upozoravao aliju 89-te ali alija hoce islamizaciju BiH i bog ali je ostavrio gol samo na filmu!!!
upozovaro jel hm...jeste i onda noz cojku zabit iza leza...dobra je vam ta taktika....drugu i nezna te... budi te uz srbiju i robovi nasi...jeste vi pametni
Ostavite čovjeka na miru. Da nije bilo njega i sličnih danas bi BiH bila najtamnija đamahirija, gora od Panđaba i Rake. Mamicu vam islamističku nabijem !
Nista slagao nisi, sad nebi bilo ni srba ni hrvata druze moj!!!!!!!!!!!!
@GUSTAV1 1.2 djeteta po porodici. 100 000 abortusa u srbiji, zvanicnih, a po neregistrovanim klinikama Bog zna. svake godine 50 000 manje Srba. I vi nas nesto krivite. koiko ste svoje djece pobili od kraja rata pa na ovamo. Bijelo Kugasi,nestajete.
Najbolja kazna, za ovog smrada, bi bila da ga puste na slobodu na sred Baščaršije. Ne bi dugo ova pičkica opstala.
Hahaha pa sta ti mislis da su u bas caraiji samo muslimani Hahaha ima i srba a i hrvata jarane koji to nebi bas tako dozvolili zajebo si se
Pa Hitler nije nikako osuđen pa je za čitav svijet ratni zločinac. Tako da ta priča o pravosnažnosti i ne pije vode, dočekao je prvostepenu presudu.
...izlistah malo i ex-yu portale. čini se da nam ođe i nisu baš sve prenijeli...
Za 3 godine ce on umrijeti i presuda nece biti pravomocna a mozda ga i oslobode. Za 3 godine nece vise ni biti BIH jer ce Hrvati napraviti svoj entitet Herceg Bosna. Srbi imaju svoj a ti Bosnjo se zbij u 25% BiH. Sve su nam ovo Hrvati zakuvali. Fakat nismo bolje ni zasluzili jer smo vjerovali Hrvatima.
@XIII Da znas misliti svojom glavom ne bi tako pricao.
Moze se on zaliti, ali mu to ne pije vode. Zavrsio srednju skolu i fakultet u Sarajevu, mogao je zivjeti u miru sa ostalim ljudima a ne onakvo stanje napraviti u drzavi. Dokle te mrznja moze dovesti prema drugoj naciji, vjeri itd. Proglasili ga herojem sto je pobioo onoliko oceva, brace, sestara, majkii, djeceeeeeeeeeee :S samo se MALOUMNIK moze ponositii.
Dabogda ti citostatici jedina hrana bili..ojebino..
lijepo
nacisti po kratkom roku optuzeni :/ a ovi se izvlace.... EU ovo namjerno radi i svijet
Ma kakav Karadzic.Netko bacio kamen u Neretvu.Tamo su komentari.