Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Hagu možeš prosipati demagogiju, ali nemaš koristi od nje. Samo činjenice dolaze u obzir i zbog toga PRESUDA : VI STE BILI POGLAVICA JEDNOG NEBESKOG PLEMENA KOJE JE IZVRŠILO GENOCID ZLOUPOTREBLJUJUĆI ORUŽJE JNA. KRIVI STE ZA POČINJENI GENOCID !!!
@SRB-ine, prije pisanja na KUPANJE, bilo bi dobro da povedes i onog dadu na badiranje, jer previse baljezgate.
Излази истина полако на видјело, као и бошњачка култура говора која краси ову страницу. Овакву културу говора преносим и другима али само на два форума то су објавили. На крају сваког мјесеца имаће те културно благо с којим се можете поносити. Аферим.
ja se stvarno pitam:Zar zaista ovi genocidasi fasisti srbi vjeruju u ovo sto trube?UPRKOS citavoj zemlji oni trube U NADI,da ce mozda nesto se preokrenuti ili da ce naci bilo koji i najmanji razlog optuzivanja Bosnjaka?I da na taj nacin opravdaju svoj opstanak u Bosnjackoj Bosni i Hercegovini?Da vam objasnim genocidasi-BOLJE SE SAMI POKUPITE JER U BiH VAMA NEMA VISE MJESTA SLIJEDECIH 500 godina!Ni u Bosnu ni iz Bosne nego cete ostati poslednji paksu na Balkanu,Europi i kao opomena covjecanstvu na vasu prljavu genocidnu krv i to je to...E,svasta,nasmijase me:DD :))Alloo Sto su genocidasi glupi jebte:))
ti spiskovi su dokaz da nije bilo genocida, tj sistematskog unistavanja bosnjackog naroda....mnogi Bosnjaci ce shvatiti u kakvim lazima godinama zive ali nisu oni krivi, to im je godinama plasirano na njihovim medijima oni da su znali da je Alija zelio smrt 5000 dusa u Srebrenici da bi Ameri bombardovali Srbe...drugu bi oni pjesmu pjevali odavno...ne bi SDP dosao na vlast tek 2012. godine
Da neće mozda i sirnice usput
Jeb*ao ti pas srpski mamu genocidnu, bijedo, da si u jednom normalnom i ne zastitnom sudu srpskim monstruma vec bi odavno bio u corki bez svjetla i org*ijanja srpske patoloske retorike vrijedjanja pravde , istine i tvojih zrtava ! Zvjeri srpska genocidna vampirska !
Srpske antiterorističke snage protiv: 28 Oct 2011 – Bosnian Muslim Terrorist Mirsad Bektasevic Sarajevo Al-Qaeda Jihadist cell. FROM BBC DOCUMENTARY:GENERATION JIHAD. Loading the ...22 Apr 2002 – Bosnian terrorist threat from New American, The. ... Zahiragic, the former head of the Bosnian Muslim secret police organization, was charged ...... SPISKOVE NA VIDJELO pa onda tužite lažno:)
PUT PUTUJE LATIFAGA,PUT PUTUJE LATIFAGA SA JARANOM SULEJMANOOOOM,MOJ JARANE SULEJMANE JEL TI ZAO BANJALUKEEEE...jaooo Bosno BOSNJACKA grudo Islamska rodna:DD
Kada si pisao zadnji red, greškom ti se potkrala jer si vjerovatno htio napisati srpskih terorističkih snaga. Pazi ubuduće da ne praviš iste greške, jer snage koje su počinile genocid mogu biti samo terorističke i nikako drugačije
Možemo samo zamisliti spiskove kada se na njima pojave imena TZV ŽRTAVA GENOCIDA, a koliko tek onih koji su kao vojnici nastradali od srpskih antiterorističkih snaga!!!Toga se tužilaštvo i boji!! SPISKOVE NA VIDJELO!!!