Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZASTO SE NE U B I J E S K U K A V I C O??? Za vrijeme rata si prodavao Alijinim m u dz a h e d i n i m a hranu, pice, cigare, drogu, oruzje, municiju da bi se obogatio, a srpski narod j K R V LIO.. Onda si se krio godinama ko najveca K U K A V I C A, a sada \"PJEVAS\" u Hagu.. ZAR NISI CUO DA TI POSTENI SRBI ZA DJECOM I UNUCADIMA PLJUVAJU PO PALAMA, KUKLJO? Smogni snage kad vec nisi zivio kao covjek i kao Srbin, pa U M R I KAO COVJEK I NE BRUKAJ SE VISE ILI CE TI ANATEMA OASTI NA POTOMKE...
NEDAJ SE RASO!!!!!!!!!!!!!!NEDAJ SE PIZDO!!!!!!!!!!!
Fuj govna seljacko genocidna.........
Hoce....hoce.........jebo on svoju babu krezavu.....samo da se napije malo mokrace opet.....pa ce nas sjebati.......i nije on nikoga sjebao vec je napravio etnicko ciscenje i genocid..........a ti @patriota.....popusi mi kitu i meni i svom cobanu vodzi svih cobana genocidasa........a mozes mu malo i mokrace posuditi......da mu se nadze u rezervi..........slabo pisa zadnje vrijeme koliko laze........hehehehehe......
SJEB`O VAS JE 90-ih, AKO BOG DA I SADA CE. NE DAJ SE RADOVANE.
Bas si me nasmijao. Ti si ozbiljan s tom \"gospodskom\" pricom. Nevjerovatno. Stvarno si bolesnik. Bez zajebancije. Tebi je potreban konzilijum psihijatara i psihologa. Jedan psihijatar bi se namucio s tobom. Tvoje frustracije su duboke i mnogobrojne. Steta sto ja ovakav coban i sumnjak ne mogu da sjedim s takvom \"strogom gradskom rajom\". Sa Sarajevskim plemicima. Covjece, kakva si ti budaletina. Mogao sam to da naslutim po tvojim komentarima, ali je jos bolje kad to sam veoma jasno pokazes. Dragi gospodine sa diplomom osnovne skole, ja odustajem. Od tebe je i dragi bog digao ruke pa zasto ne bih i ja. Uzivaj u svojoj istini, gospodstvu, kulturi itd....
Ko ti krave pricuva kad sidjes u grad??
Znam ja da tebe i takve poput tebe najvise boli istina ......ja o njoj pricam......a sto ti to nazivas mrznjom to je tvoj problem !!!!! Jesam seljacicu strogi gospodin zapamti to...........za tebe i takve najstrozi.......bezveznjakovic si mozda ti cobane...........ja kad dodzem u BL.....cobane sjedim samo sa strogom gradskom rajom vasom u gradu a ti to ne mozes......hmmmmmm kako to......a isto se desava i u Sarajevu........znam sad to je zato sto sam ja niko i nista tj bezveznjakovic.......hajde kume ohladi malo.......rekao sam ti babu svoju cobane zajebavaj........ja ne mrzim sve.........samo zlocince......a to sto su vama zlocinci heroji.....to vidis puno govori o tebi i tvojoj kulturi sumnjak !!!!!
Svaki tvoj komentar je pun mrznje, neznanja, pakosti i gluposti. Nisam ni mislio da tebi ucim pravopisu ili dajem lekcije iz istorije. Sa takvima kao sto si ti ne treba ulaziti u bilo kakve rasprave. Sa ogranicenim neobrazovanim primitivcima. Nema nista zabavnije od jednog umisljenog bezveznjakovica koji sebe naziva gospodinom. Da li ti uopste vidis koliko je to smijesno?
Hajde cobane zajebavaj malo svoju babu i njoj prosipaj svoj sarkazam............da me to ti sumnjak neces opismeniti..........jadan je onaj koga vi pravopisu i istoriji ucite........jedino sto neko moze da postane, poslije toga je zatucani glupan sklon genocidu !!!!!
Pa dobro dragi gospodine Patriot, zasto se uzbudjujete? Vi mora da ste veliki gospodin cim imate tako visoko misljenje o sebi. Mozda bi ipak bilo bolje da se malo opismenite, jer ne prilici jednom gospodinu vaseg kalibra da skraba kao prvacic. Vase gospodstvo, samo vi komentarisite i vjezbajte pravopis, a mi cemo prije ili kasnije prepoznati vasu genijalnost.
.....to sto promasim koje slovo u zaru borbe ili napravim koju pravopisnu gresku......nema veze......sa ovom pricom o ratnom zlocincu.......i istini koju vi sumnjaci i cetnici tesko podnosite......jer da se vas pita zivjeli bi svi u vasim lazima !!!!!! Mozda pravim pravopisne greske ali ne pravim GENOCID........sumnjak !!!!!! Cuj molim te nepismen.........sta sve necu cuti i dozivjeti.......doslo kao vrijeme kad ti cobani i seljacine sude jesi li pismen ili nepismen.....mozete ali samo ovdje ceto.......u stvarnom zivotu takvi kao ti kad stoje kraj mene su mali seljacici sto sute i nemaju sta reci !!!!!! Za tebe najstrozi gospodin...........sumnjak !!!!!
Mars u p.m., kretencino jedna! Naporan si i dosadan kao vas.
Vlasti BiH poslale su početkom februara Vijeću sigurnosti UN-a izmišljenu informaciju da u BiH postoji 45 organizacija koje su povezane s terorizmom i terorističkim aktivnostima, pokazuju dokumenti koje je \"Dnevni avaz\" dobio u posjed! Faksimil dopisa s potpisom Mije Krešića: Poziva se na lažni spisak Zamjenik ministra sigurnosti BiH Mijo Krešić potpisao je u ime ministra Sadika Ahmetovića 5. februara ove godine skandalozni dokument i putem Ministarstva vanjskih poslova uputio ga u Njujork. Radna grupa U dokumentu se navodi da Tužilaštvo BiH raspolaže \"spiskom od 45 organizacija za koje postoje operativne informacije o mogućoj sprezi s teroristima i terorističkim organizacijama na teritoriju BiH\". Krešić u dopisu koji je upućen u vezi sa slučajem Safeta Durgutija navodi da Državno tužilaštvo \"raspolaže informacijom Grupe Vijeća ministara za borbu protiv terorizma i jačanja borbe protiv terorizma\" u kojoj je spisak 45 terorističkih organizacija.
Izvini Patriot. Znaci ti nisi obrazovan, ali si pametan. Sad mi je lakse. Necu te vise uznemiravati.