Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da je odustao. Zna da je pod zakletvom, pa kada počne da laže natovariće mu doživotnu robiju.
gorit ces u paklu radovane!!!!
Nece da sa nama podijeli svoju bajku?
Ovo suđenje je davno izgubilo svoj smisao -.-
http://www.youtube.com/watch?v=jBcvK3DGikM o krkanu i servima i mitologiji
siptaru otkud ti racunar?
Ne daj se Predsjedniče!
Predsjednik je ljudina!A ti mišu u ćošak...
Vidi duhovitog poturice!Grohotom se smijem! Kad oslobode Predsjednika ima samo da kmecis kme kme u tome ste vi bošnje jedino dobre u plakanjume
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidio genocidas da samo moze stetu sebi i genocidistanu napravit pa odustaje hebo seb mater onu krzljavu,gledo sam video kad je otiso materi kurvetini staroj i pokazuje neke pare kako ce izgledat u njegovoj novoj drzavi a kurvetina stara mu kaze sretna vam drzava bolje kurvetina daj rodila cuku nek njega amozda mu je cuko i otac nemoze normalan insan vako cudoviste rodit..
on je jedan obicni seronja pickasti