Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nauka je nesto drugo, sjasi insanu, sta ti znas sta je nauka. Ahaha. Kusturica agent, a majke ti, bas...ahahahahahaha!!! A budala, milosni boze i svi sveci, koji idiotizam!!!
Naucni rad u kom hrvati analiziraju srpske dlake...daj molim te, nemoj se blamirati, naucni rad je kad svima istraze gene, to je glupost nad glupostima!!! Uhvatili nekog cigu negdje pa ga analizirali ovi poglavnikovi.
Lepa brena i nemanja kusturica su turski agenti kojima je uspjelo da srbiju vrate azijskim \"korenima\" preko muzike i filma. Sledeći korak će biti napuštanje pravoslavne vere i prisajedinjenje majci indiji!
Vlastela je bila prva na udaru, a narod se nekako i spasavao...jasno.
e pa dijaspora ne shvataš, pa da pojasnim; nije naučni rad kompeks, nego taj naučni rad stvara komplekse onima koji historiju falsifikuju, pa druge samo zbog njihovjere nazivaju turcima, a u stvari su oni ti koji su se fizički miješali sa turcima... Bošnje se nisu miješale sa turcima fizički, dok neki jesu i to ova istraživanja pokazuju. Jel jasno?
Pjesmica o Marku Kraljevicu je nadmasila sve filozofe ovog svijeta, kako god!!! Sta je bio, i sta je mogao biti u datom trenutku, a pa, dobro je i prosao, imamo mi i NEDZADA Brankovica, snaslo nas, nije da nije, i sad trpimo posljedice, imamo i Fatu orlovic(familija sa romanovima)!!!
kako ste poturceni?koje metode su koristili kamdzija i saka pirincha da li je bila neka procedura.
Suština pjesama o kraljeviću Marku je ta da srbi mnogo vole da lažu (patološki). Istorija je zabilježila da je taj Marko bio turski vazal i tačka.
A JESI TI D.EBIL ILI STA,TO NIKO KORISTI U ISTRAZIVANJIMA, JA TEBE PITAM KAKVE VEZE IMA NACIJA KOJA JE NASTALA JUCE SA NEKIM ILIRIMA ,ILI SRBIMA IZ SREDNJOVEKOVNE BOSNE ..TI SI BRE RODJEN U JEDNOJ NACIJI A PISES MI U DRUGOJ,KO ZNA U KOJOJ CES UMRETI ..I OPET DA SE VRATIMO,KAKO DA STE TAKO NISKA POPULACIJA I DA DODAM MNOGO KREZAVA:)))
ti i institut, ebo te institut dosadan si vise!!! Na kome je institut vrsio ispitivanja, konju!!! Na meni nije!!! Ma nosi se vise, budalo bjelosvjetska i ti i institut i zagreb i poglavnik i hitler i njegova teorija i genetika, boli koga uvo za genetiku, konju jedan!!!
Ko je citao kraj, zna sta se desilo, odnosno, ova pjesmica koju je narod ispjevao, jaca je od svih filozofa ovog svijeta!!! ne ide se protiv sile i bezobrazluka i bahatosti gandijevskim putem, to je poenta. Ne ide, jer druga strana nece.Moras njihove metode.
ova budala naucni rad iz genetike u kojem su ucestvoavli sljedec institucije naziva \"kompleks\": Institute for Anthropological Research, Amrus?eva 8, 10000 Zagreb, Croatia; Estonian Biocentre, University of Tartu, Tartu, Estonia; àSchool of Public Health Andrija S? tampar, University of Zagreb Medical School, Zagreb, Croatia; ?University of Edinburgh Medical School, Edinburgh, Scotland; kMedical Faculty, University of Tuzla, Tuzla, Bosnia and Herzegovina; {Clinical Hospital Center \"˜\"&# 732;Bijeli Brijeg,\'\' Mostar, Bosnia and Herzegovina; #Emergency Unit of Clinical Center of Serbia, Belgrade, Serbia and Montenegro; **Medical Faculty, University of Prishtina, Prishtina, Kosovo; and Medical Faculty, University of Skopje, Skopje, Macedonia http://mbe.oxfordjournal s.org/cgi/reprint/22/10/1964 .pdf
ne racunam poremecaj..taj turcin je obeloeo vidis mu na licu valjda. vec prosek ..prosek srba i hrvata i bosni i van nje je vidno da su vise populacije nego muslimani balkana ili turske. a ti se hebi kad si patuljak gledaj kad ode lepi aris u bgd sutra,kolicki ste naspram srba.
Taj kraljevic marko je bio nas covjek
ne ide zbog cenzure. pa, sustina te pjesmice je da marko nije poslusao majku jer su mu turci gazili oranje.