Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ministra j.bt svaki petak i subota u bosni s kubom u ustima, ku*ci se bijedi... puuu ga.de ko te postavi tu.
E moj Kaplane ubleho sramoto ljudska, da nije bilo iza tebe velikih igraca koji su te gurali, danas bi ti bio jos uvijek student..
cuj glup...? kao da je to bitno... necu ja zivjeti od necije pameti nego od onog sto jeste i od onog sto ima :) realno!!!
da bi se nesto u zivotu postiglo.. potreban je trud, trud, i trud... a tu se ne podrazumijeva pljuvanje po drugima, i lijecenje svojih frustracija putem komentara, i to anonimnih... prvo pogledajte sebe.. pa onda pricajte o drugima... da svako obavlja svoj dio, i ova drzava bi bila bolja!!!
Je li to onaj, sto je kulturno parkira?? Tacno.. prvo rijesiti glavno pitanje ovog drustva, pa onda javne kuhinje, zdravstvo, zaposljavanje i itd..itd
ministre kullture....konjino, ubleho majmune...iz dana u dan muzeji se zatvaraju...bas u tvom mandatu.....'bo te onaj ko te postavi za ministra...crko dabogda
hem je glup, nekulturan i lopov kao i vecina u njegovoj stranci
seljacicu kaplane
mali od skanadala opet nesto laprda, zali boze para koje on prima za funkciju koju (ne)obavlja
jeste ljubomorniii ........... :) hem zgodannn hem se ima ;)
kaplan je jedini ministar kulture koji podrzava i primjenjuje nekulturu
kako ga nije stid da prica o kulturi kad se parkira na mjesta koja su predvidjena za invalidne osobe
Najbolje je da BIH krene putem Sjevrne Koreje i da sam novac uloži u Atomsku bombu,,
Kaplane seljacino jedna! Samo seljacka stranka poput SDA te jedino mogla tu progurati gdje si sad, ubleho svjetska ! Jedva cekam taj dan kad nece biti nijednog covjeka iz SDA na nekoj poziciji !
I ti moj Kaplane, valjas gluposti..Ko te ne zna, skupo bi te platio, odnosno-povjerovao bi u tvoju pricu !! Pocni ti svojim primjerima neke stvari pokazivati, ii onda cemo se svi nadati da ce bolje biti !!
ja sam dvojnik e.jevrića
Raja znate sta: Nema vise na -k.u.r.c.u- meda-...... uzmite motke...!