Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj direktora i riječnika: "izaći na cifru"...
Ukinuti školarine na državnim univerzitetima i kreditirati studente,koji će vraćati kredit kad se zaposle i tim sredstvima ponovno kreditirati naredne studente.
Jos nam i to treba
stvarno mislis da bi to kod nas moglo. to vise ne radi ni u velikim drzavama, formalno obrazovanje propada pogotovo kod nas gdje se uci po programima iz 1990.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Studiranje nije ni obavezno skolovanje , tako da logicno kosta to dodatno skolovanje
Studentski domovi moraju ici na komercijalnu cijenu i dosta je da gradjani kantona Sarajevo finansiraju studente iz drugih kantona a ti isti kantoni samo gledaju kako da uniste kanton Sarajevo, vlada KS konačno treba da počne da brine prije svega o svojim građanima
Studentski domovi su morali ozbiljno poskupiti do komercijalne cijene s obzirom da ih finansira Kanton Sarajevo i to daje kao sadaku studentima iz drugih kantona čiji predstavnici su ukinuli ponder i oštetili budžet kantona za 150 miliona. Moramo prestati izigravati državu i plaćati je iz džepova naših poreskih obveznika.
hajde šta si se ukakio Sarajlija. dosta vam što imate najveći budžet još bi 150 miliona. tražite ih od SDA ugljeba što su vam bili na vlasti. pokrali su oni vas za najmanje 500 miliona.