BiH
0

Kanzyani u Mostaru krajem februara

Klix.ba
Zadnji dan mjeseca februara u Mostaru će gostovati jedan od najboljih slovenačkih dj-eva, i zasigurno evropska techno-zvijezda u usponu - <b>Valentino Kanzyani</b>. Mjesto dešavanja je club <b>Picadilly</b>, a pored njega nastupiće i mostarski OTHERWORLD DJ-i Mika i Narcis jr., potpomognuti Aramisom B. (aka Ari:), osnivačem sarajevskog INPUT-MUSICa.

Valentino Kanzyani publici je postao poznat kao glavni čovjek najpoznatijeg slovenačkog kluba Ambasada Gavioli. Zajedno sa UMEKom 2000.godine osniva label RECYCLED LOOPS i napušta Ambasadu, i posvećuje se DJ-ingu i produkciji. Kanzyani je tokom svoje karijere svirao sa svim većim imenima svjetske techno-scene, nastupajući širom Evrope, Australije, Japana, Brazila, ...itd. Sarajlije ga pamte po fenomenalnom nastupu na prvom IMPULS partyju, na kojem je nastupao uz beogradske Teenage Techno Punks-e.

Iza mostarske organizacije OTHERWORLD stoje spomenuti DJ-i Mika i Narcis jr., a iza sebe imaju dva veća partyja; Umek 06/12/2002 i novogodišnji 2003. party sa Brendom Russell.

iNFO: 28.02.2003. Mostar Club Picadilly

Valentino Kanzyani (SLO) Aramis B aka Ari Mika

Narcis Jr.