Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za osvježenje. Ukinuti kantone i takve škole.
Dobra incijativa samo treba insistirati i na odgovornosti kao i smjeni Direktora ti škola.Mi u provincijskim Općinama znamo da oni dobro žive i da im nije ni nakraj pameti da vrše Integraciju a kamoli njihovim Mentorima SDA i HDZ.Napred KIFER.
Napokon nešto pametno.
\"sramota da se u 21. vijeku u državi koja ima tzv. demokratsko uređenje tolerira pojava koja predstavlja najgrublju segregaciju svojstvenu mračnom srednjem vijeku\" Uvjek se skrece sa pravog problema, a to je da je deytonski ustav to sve dopustio onda kad je proglasio konstutivnost samo tri naroda u BiH, te sta i ocekivati od skolstva kad je ustvari 49% BiH upravo pod upravom onih koji u 21. vijeku u državi koja ima tzv. demokratsko uređenje toleriraju pojavu koja predstavlja najgrublju segregaciju svojstvenu mračnom srednjem vijeku, ustrojena na aparthejdu, a stvorena kroz fasizam...
Ti ocigledno nikakvim lagumdžija a ne lagumđija. ps. hrvat sam i pricas gluposti. Podrzajem ovu inicijativu samo maloumi ljudi mogu podrzavati razdvajanje djece na nacionalnoj osnovi
TAKO JE, UKINUTI SKOLE NA BOSANSKOM JEZIKU JER TAJ JEZIK NE POSTOJI, SAMO NA HRVATSKOM ILI SRPSKOM. U MOSTARU SVE UVESTI HRVATSKI JEZIK, A U SARAJEVU NEKA SE DOGOVORE, JEDNA SKOLA HRVATSKI A DRUGA SRPSKI. KOJIM TI JEZIKOM GOVORIS MAGAZINOVIĆU I TI MAŠIĆU, A POGOTOVO LAGUMĐIJA, TO NAM RECI?????????????
svaka cast!!! ajmo mujezinovicu, imas li sta reci na ovo?!?
Ne treba im obustaviti isplatu sredstava za obrazovanje nego i sve ostalo, pa ako stoka hoce da zivi u 15-om vijeku tako im i napraviti i nek onda uce sta hoce.
HercegBosna.org
Podrzavam !!!!