Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
. OTKRIVENA DOKUMENTA: HRVATI PRODAVALI ISKOPANE OCI SRBA! Malo je hrvata koji su ovoga svesni... http://bit.ly/2faU5DU .
или џе добити условну казну или џе бити ослобођен оптужби врана врани оџи не вади код нас једино постоји закон за сиротињу као што је изо тахировиџ за све остале има цјеновник
kazu postoji pravda,ali za nju treba novac,ko je pravio cjenovnik za pravne usluge,obicni kupoprodajni ugovr kod notara kosta 500 km,po advokatskoj tarifi jedan izlazak advokata na sud kosta 720 km sto je skoro dvije penzije prosjecne,o kakvoj pravdi i pravu se moze uopce govoriti,nigdje u svijetu pravne usluge toliko ne kostaju u odnosu na zivotni standard,pljacka
Najpogubnija je činjenica što je Sarajevski minder borce Minhenskih brigada poput Lejle Fazlagić i mnoge druge učinio gospodom i bogatašima koji posjeduju nekretnine i veliki novac, to je ta nova elita,koja uživa povlašteni status i jede zlatnim kašikama, koje su obečavane jadnicima što kosti, zdravlje i mladost ostaviše zarad tuđeg interesa i vlasti.Neka pravda če sigurno stiči one što nam ukradoše budučnosti,kao i do neminovne propasti tih familija.Ovo je farsa i predstava.
@gringo dok njih stigne pravda mi cemo pocrkati
@eva711 Vjerujte svako ima svoju nafaku, neče se oni nauživati na opljačkanoj imovini, nemaju oni mira bez obzira na svu lovu i nekretnine, ipak postoji neka sila koja uvijek stvori nemir, toje prokletstvo od kojega niko pobjegao nije, prividno Vam se čini dasu oni srečni, a iz blizine vidite dasu im djeca u večini slučajeva ovisnici o ovome i onome, supruge alkoholičarke sa bezbroj bolesti. Vjerujte sve se to brzo vrati i to tamo gdje najviše boli.
moze li mi neko pojasniti posljednju recenicu clanka? po ovome kako pise, loncar je ucestvovao u akciji "pravda". ccccc
Србин Раонић узо први сет.
@VojvodaMujo raonic je crnogorac. mada bi pravilnije bilo reci da je kanadjanin.
@eva711 Ех јебига, ја све мислио он Херцеговац.