Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moji mali neobrazovani zeleni, morate priznati da vlada KS jedina radi fsntasticne stvari za institucije kulture! Drzava bez kulture ne postoji! Bravo jos jednom za vladu KS!
Svaka vam cast, i hvala u ime svih savjesnih gradjana koji vole ovu ludu drzavu!
Jel moguče da su riješili i Nacionalnu i univerzitetsku biblioteku BiH, ne mogu da vjerujem, nevjerovatno. Kako cujem, tamo platu nisu dugo dobili, situacija im je katastrofalna, a navodno im je dosta uposlenika u kreditima. Hajde, neka je i njima konačno svanulo, bili su u najgoroj situaciji od svih ovih institucija.
Kako naći balans između održavanja neophodnih institucija i stvaranja ne samo uhljebljena mnogih već i čistih ubleha unutar njih? Sve su to lagodna radna mjesta kao iz Utopije.
Treba da se uključi VFBiH kao i ostali kantoni.